Nå bryter Ozzys «ukjente» datter tausheten

Ekteparet Ozzy (66) og Sharon Osbourne (66) delte i mange år sine opp- og nedturer med TV-seerne i den kontroversielle realityserien «The Osbournes».

I fire år fulgte kameraene duoens stormfulle ekteskap og deres elleville påfunn sammen med sine to yngste barn Kelly (30) og Jack (29).

Eldstedatteren Amiee (31) ville ikke være med på TV-showet, som nesten holdt på å ta knekken på familien, og mange har ikke en gang visst at hun eksisterer.

Nå er derimot Aimee på vei til å lansere sin egen musikk-karriere.

- Helt latterlig

I mars ga hun ut den surrealistiske musikkvideoen «Raining Gold», som nesten har fått to millioner klikk på YouTube, og til sommeren planlegger hun å gi ut en EP under navnet ARO.

I mange år har folk trodd at fordi Aimee har valgt å leve et liv utenfor offentligheten, så har det feilet henne noe alvorlig galt.

– Det er helt latterlig. Hvis jeg går på tur med hunden sammen med mamma kikker folk på meg som om: «Den mentalt syke pasienten har fått tillatelse til å drikke te med sin mor», forteller hun lattermildt til RollingStone.com.

Ble sett på som en eremitt

Nå som hun er aktivt i gang med å promotere musikk-karierren, har fremmede plutselig fått et nytt syn på henne.

- Mange folk har kommet bort til meg og sagt: «Å, du er hyggelig. Jeg trodde du var en eremitt eller at det var noe galt med deg». Og jeg svarer: «Nei, eller kanskje, men det er ikke så ille».

– Det er føles godt at jeg ikke lenger alltid får skulende blikk som sier: «Der er den bortgjemte datteren som ikke liker å snakke med noen».

En av grunnene til at 31-åringen valgte å si nei til å være med i familiens realityserie «The Osbournes» var fordi hun hadde en drøm om å bli artist, og var redd for at showet ville sette henne i bås.

- Klar grense rundt privatliv

Selv om hun innser at hun som kjent sanger må dele mer av seg selv med offentligheten i fremtiden, så er hun ikke villig til å brette ut hele livet sitt i media.

- For meg kommer det alltid til å være viktig å ha en klar grense mellom privatlivet mitt og det profesjonelle livet mitt. Det er bare sånn jeg er, forklarer hun til nettstedet.

Tuesday, May 12th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments