- Motetabbe av aller høyeste kaliber

Mandag kveld gikk stjernespekkede CFDA Fashion Awards av stabelen i New York.

Kim Kardashian (34), som søndag annonserte at hun venter barn nummer to med ektemannen Kanye West (37), var blant de celebre gjestene, og ankom prisutdelingen i en gjennomsiktig kjole fra Proenza Schoulers høst- og vinterkolleksjon.

Blant stjernene som derimot var dristigere enn planlagt på motefesten, var toppmodell og TV-profil Chrissy Teigen (29). Hun ankom Lincoln Center i en hvit kjole fra Solace London, men i løpet av kvelden spjæret kjolens allerede vågale splitt, skriver E! News.

– Motetabbe av aller høyeste kaliber. La oss bare si at splitten min tok på seg ansvaret for å bli over 12 centimeter høyere, skriver Teigen på Instagram – under et bilde der hun holder foran kjolesplitten mens hun gisper.

- Ikke brystvorter

Det var imidlertid ikke bare kjolens splitt som bød på utfordringer mandag kveld. Den stroppeløse kjolen så ut til å ha vansker med å holde seg på plass, og Chrissy ble nødt til å holde den oppe på minst ett tidspunkt.

Designerkjolens vågale snitt gjorde at en «puppeglipp» virket som en overhengende fare. Men Teigen forsikret Instagram-følgerne sine om at hun i hvert fall unngikk dét.

– Forresten, ved dere hvordan skygge ser ut? Det der er ikke brystvorter. Jeg vet hvordan brystvortene mine ser ut. Det gjør ikke dere. Eller, kanskje dere gjør det. Men det der er ikke dem, presiserer hun spøkefullt under Instagram-bildet, der skygger på brystpartiet hennes lett kan forveksles med areola, området rundt selve brystvorten.

Sjokkerte

I fjor var det popstjernen Rihanna (27) som sjokkerte mest på CFDA Fashion Awards. Hun stilte i en krystallbestrødd kjole fra Adam Selman, som viste frem brystvortene hennes.

I år var stjernene noe mer beskjedne. Selv om enkelte viste frem undertøyet i gjennomskinnelige kjoler, deriblant Kim Kardashian og Julianna Margulies (48), var «nakenfaktoren» mye lavere enn på MET-gallaen for en måned siden.

Tuesday, June 2nd, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments