MMA-miljøet tordner mot «hekkejomfruen»: Vil de ikke se at jeg blir slått i ansiktet?


(Dagbladet): Denne helga forsvarte Ronda Rousey sin tittel i bantamvekt under UFC-arrangementet i Rio.

Hennes motstander, Bethe Correia, holdt i 34 sekunder. Dermed har Rouseys siste fire tittelkamper endt etter til sammen to minutter og ti sekunder.

Rousey er nådeløs, og elleve av tolv profesjonelle kamper hun har gått er blitt ferdig i første runde – ni av dem varte under ett minutt.

- Jeg er klar

Hekkeløperen og bobkjører Lolo Jones ble kjent før London-OL i 2012 da hun fortalte at hun fortsatt var jomfru. Hun deltok både i sommer-OL i London og Sotsji-OL to år etter, og satser for fullt mot sommer-OL i Rio neste sommer.

Men mellom treningsøktene har «hekkejomfruen» lagt merke til Rouseys vanvittige statistikk. 

Og hun har også sett at motstanderne tjener mye penger å få juling.

Mandag begynte Jones å  drodle om at hun burde bli Rouseys neste motstander. 32-åringen la ut flere meldinger i sosiale medier hvor hun spøkte med at hun skulle holde lenger enn andre har gjort: 

- Hvor mye får de jentene for å få bli knocket ut på noen sekunder? Jeg kan ikke slåss, men jeg skulle ha greid meg lenger enn dem. Jeg ville bare løpt rundt og dratt ut tida. Jeg har fikset livsforsikringen, så mamma kommer til å bli rik når jeg taper, skrev Jones på Twitter.

Hatmeldinger

Og reaksjonene lot seg ikke vente på. Jones ble bombardert med hat etter hun hevdet at hun hadde greid seg bra i ringen. 

Flere amerikanske medier laget også uironiske saker på at Jones hevdet hun kunne greie seg ett minutt i ringen, noe som førte til at folk gikk til angrep på hekkejomfruen. Flere skrev blant annet at hun kom til å bli kvestet, og at de håpet at hun kom til å dø i ringen.

Jones tok seg heldigvis ikke nær av meldingene, lenket rolig til nettsteder som fortalte at alt var tull og la til:

- Hvorfor er «haterne» så sure fordi jeg er klar til å slåss mot Ronda? Vil de ikke se at jeg blir slått i ansiktet?

Tuesday, August 4th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments