Maradona er nesten ikke til å kjenne igjen

(Dagbladet): Den argentinske fotballegenden Diego Maradona har levd et utsvevende liv.

Maradona ledet Argentina til VM-gull i 1986. I 1991 ble han utestengt i 15 måneder etter at det ble funnet spor av ulovlige stoffer.

- Ser ut som en 80-åring

Etter at fotballkarrieren endte, har blant annet narkotikamisbruk vært med på å prege fotballspilleren.

- Hvis jeg ikke hadde begynt med narkotika, ville jeg vært en fenomenal fotballspiller. Selv om jeg er 53 år, er det som om jeg har levd i 80 år, sier sa Maradona om seg selv i høst.

Argentineren har ved flere anledninger vært på rehab. Men nå ser det ut til at den tidligere fotballspilleren også har tatt andre grep for å freshe seg opp.

Ifølge argentinske medier skal Maradona både ha tatt foretatt ansiktsløftning, for å få bort posene under øynene, og ha tatt laserbehandlinger for å se yngre ut. I tillegg har fotballspilleren, som har gått opp og ned i vekt de seinere åra, tydeligvis fått kontroll på vekta.

Stram i maska

Da den nåværende 54-åringen stilte opp på sitt eget TV-show på søndag, vakte det stor oppmerksomhet.

Ikke bare så fotballegenden mye strammere ut i maska, men han hadde også på seg det som ser ut som leppestift.

- Har den argentinske legenden Diego Maradona på seg leppestift i denne videoen?, spør den engelske tabloidavisa Mirror – i en artikkel med en video fra TV-showet til 54-åringen.

Til og med den seriøste tyske avisa Die Welt bruker spalteplass på argentinerens nye utseende. Avisa har også laget et bilde hvor man kan sammenligne Maradonas ansikt fra nå og tidligere.

54-åringen skal nå være sammen med ekskjæresten Rocio Oliva igjen.

I høst ble det store overskrifter da Oliva publiserte en mobilvideo der Maradona tilsynelatende er sterkt beruset og skjeller ut kjæresten og slår henne flere ganger.

Fotballegenden hang også av-og-på-kjæresten ut som en tyv i fjor sommer.

Tuesday, March 3rd, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments