Madeline (18) drømmer om Gucci og nekter å kle seg sexy for å lykkes som modell

(Dagbladet): For ett år siden bestemte 18 år gamle Madeline Stuart seg for at hun ville bli modell. At hun har Downs syndrom skulle ikke stå i veien for drømmen.

- Madeleine var med meg på en moteparade i august i fjor. Da så hun opp på modellene på catwalken og sa «det vil jeg også gjøre», skrev Madelines mor, Rosanne Stuart, i en e-post til Dagbladet tidligere i juli.

Da hadde Madeleines drøm akkurat gått i oppfyllelse. Hun hadde akkurat fått to modelloppdrag - for det amerikanske merket Manifesta, som selger treningsklær, og merket everMaya, som selger alt fra klær til putevar.

Hennes mål er at skjønnhetsindustrien skal åpne opp for mer mangfold, fortalte moren til Dagbladet.

Nytt fotooppdrag i august

I et nytt intervju med Huffington Post forteller Madeline mer om modellkarrieren via sin mor, Rosanne Stuart.

Nå har den ambisiøse modellen satt seg nye mål, forteller moren.

- Madeline ønsker å være modell for en velkjent merkevare som Forever 21, Versace eller Gucci, forteller hun.

- Jeg tror fortsatt noen folk tror dette er en «five minutes of fame»-greie. Men vi ønsker å fortsette å jobbe for mindre selskaper, veldedige selskaper eller nyetablerte selskaper, slik at vi kan fortsette å hjelpe folk. Vi tror på inkludering, så vi ønsker å jobbe med alle, så lenge de deler vår tro og moral, skriver moren til avisa.

Liker ikke å kle seg sexy

Hun beskriver datterens stil som morsom, fargerik, jentete og sporty.

- Maddy elsker bare pene ting. Hun liker ikke ting som er sexy eller provoserende. Hun fikser alltid mine skulderstropper hvis de skli av skulderen min. Hun er veldig ordentlig, sier moren, men legger seinere til:

- Maddy har en vakker sjel, så hun føler seg alltid vakker. Hun liker å bli kledd opp i hennes peneste kjole og gå på kino med sin kjæreste, Robbie. Hun gjør seg søt og sjenert når han forteller henne at hun ser vakker ut.

- Folk med Downs syndrom fortjener å være lykkelige

Madeleine har tidligere uttalt at hun vil hun endre vårt syn på skjønnhet og fremme aksept for at folk er ulike. Nå kommer hun med en oppfordring til allmennheten om hva de bør tenke om dem som har Downs syndrom.

- De er bare mennesker som alle andre; de blir såret hvis du behandler dem annerledes, akkurat som du ville gjort; de fortjener å være lykkelig og inkludert, slik du ønsker å være; og de elsker betingelsesløst hvis du gir dem sjansen.

Sunday, July 19th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments