Lykke Li orker ikke mer, og avlyser alle konserter

(Dagbladet): Den svenske artisten Li Lykke Timotej Zachrisson (28), bedre kjent under artistnavnet Lykke Li, avlyser sin planlagte turné i New Zealand, Australia og Singapore, grunnet sykdom. 

Artisten skriver selv på sin egen hjemmeside at hun er svært lei seg over situasjonen.

- Jeg helt knust, noen ganger presser man kroppen til det ytterste, og helt til det ikke går lenger. Både kroppen og hjertet mitt har gitt alt, men etter å ha turnért i sju år, så skriker kroppen etter pleie.

- Jeg elsker dere

Allerede som 19-åring spilte hun inn sitt første album. Lykke Li har også vokst opp i et kunstnerhjem, konstant på flyttefot – fra Nepal, til Marokko, til Portugal. Nå håper hun fansen har forståelse for at hun trenger ro.

- Jeg takker for all deres forståelse. Jeg elsker dere og vil komme sterkere tilbake. Akkurat nå, kjære dere, så trenger jeg hvile. Ta vare på hverandre, skriver hun.

I fjor åpnet Lykke Li opp om hvordan rotløsheten og det hektiske artistlivet har preget henne i så stor grad at det har gått utover helsa, overfor britiske Guardian.

Åpen om diagnosen

- Jeg pleide å bli veldig syk. Jeg gikk til legen med alle disse plagene, og de sa til meg at jeg trengte å være hjemme. Jeg forsto ikke engang hva det betydde, for helt siden jeg var baby har jeg flyttet og flyttet, og deretter turnert.

Artisten har også vært åpen om sin diagnose «posttraumatisk stresslidelse», til Dagbladet

- Alt eskalerte – både på privaten, og som artist. Det er en naturlig del av livet, at når man kjører på så mye som jeg har gjort, så når man bunnen, sier hun.

Monday, January 5th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments