Lamara (25) lå forlatt i bilvrak i tre dager. I går døde hun av skadene


(Dagbladet): I tre dager lå Lamara Bell (25) forlatt i et bilvrak side om side med sin døde kjæreste John Yulil (28) på et jorde i Stirling i Skottland.

Politiet hadde blitt varslet, men hadde ignorert meldinga fra en tilfeldig forbipasserende mann, skriver The Independent.

Ulykken skjedde på søndag morgen forrige uke, men ikke før på onsdag, etter at noen varslet politiet på nytt, ble hun omsider funnet og sendt på sykehus. Hennes kjæreste skal ha dødd momentant av skadene han ble påført i bilulykken, ifølge skotsk politi.

- Vær så snill

I fem dager kjempet Lamara videre for å overleve i kunstig koma på sykehuset, men i går døde hun av skadene, skriver hennes bror på Facebook. Dette bekrefter skotsk politi.

Familien hjerteknusende ønske på Facebook gikk dermed ikke i oppfyllelse.

- Vær så snill å få henne til å våkne opp, skrev faren Andrew Bell i en Facebook-status fredag.

- Lamara lå på et jorde i tre dager etter ulykken. En snill mann ringte inn til politiet for å varsle, men ble ignorert, skriver faren videre. Bilvraket ble liggende på et sted folk normalt ikke ferdes, bak et skogholt.

Lamara etterlot seg en datter på åtte år og en sønn på fem. John etterlot seg to unge gutter, ifølge The Independent.

Kjempet iherdig

Lamaras bror beskrev søsterens kritiske og forverrende situasjon i Facebook-meldinger da hun lå i kunstig koma. På fredag gjennomgikk hun en operasjon for å unngå at væske samlet seg i hjernen. Da ble familien fortalt at forhjernen hennes holdt på å slukne.

Det var vanskelig for broren å forstå på fredag at søsterens tilstand kunne forverre seg ytterligere. Ifølge broren hadde hun kutt og skrubbsår på hele kroppen, og hun hadde beinbrudd i hele kroppen.

- Hun har gitt alt for å overleve denne uka, og de tre første dagene fikk hun ingen medisinsk hjelp. Det er et mirakel at hun fortsatt er i live, skrev broren.

På lørdag fikk hun behandling for hodeskader som var blitt infisert. Hun hadde problemer med å puste, men broren hadde fortsatt håp om at søsteren skulle våkne opp. Søndag kom den hjerteskjærende meldingen om at Lamara måtte gi tapt for alle de alvorlige skadene fra bilulykken.

Systemfeil

Paret var på vei hjem fra campingferie da de av ukjente årsaker kjørte ut av veien. Politiet i Skottland innrømmer at de ble varslet søndag morgen om at en blå Renault Clio hadde krasjet og lå utafor veien.

- Vi har satt i gang en etterforskning for å finne ut av hvorfor denne meldinga ikke ble fulgt opp, sier Kate Thomson i det lokale politiet.

Broren oppdaterte omverdenen fortløpende fordi han ønsket å belyse den «forferdelig dårlige» jobben politiet hadde gjort.

- Jeg ønsker at politiet skal få høre hvordan denne enorme feilen har ødelagt familien vår, skriver broren, som på dette tidspunktet fortsatt hadde håp om at søsteren skulle våkne opp.

Flere skotske politikere mener at dette ikke var et engangstilfelle, men at denne saken beskriver hvordan skotsk politi sliter med dype systemfeil på grunn av kraftige kutt i bemanninga på alarmsentralene, skriver The Guardian.

Sunday, July 12th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments