Kvinne funnet død skadet mann mistenkt


En kvinne ble funnet død i leiligheten sin på Rødtvet i Oslo i formiddag. Store politistyrker er i området, og en mann som også var i leiligheten er blitt tatt hånd om av helsepersonell. Han er skadd – og er anholdt av politiet, ifølge innsatsleder Svend Bjelland.

- Vi har funnet en død kvinne i leiligheten. Der var det også en mann der, som er lettere skadd. Han er bragt til Ullevål sykehus. Mannen er anholdt av politiet, forteller innsatsleder Svend Bjelland til Dagbladet.

Etterforsker som drap

Politiet beskriver dødsfallet som mistenkelig. Omstendighetene rundt dødsfallet gjør at politiet foretar grundige undersøkelser.

- Vi undersøker om det er noe som tyder på noe kriminelt. Vi kan ikke si nå om dette dreier seg om et drap, sier Tor Jøkling, ifølge NTB.

En nabo på Rødtvet sier til NTBs reporter på stedet at hun har hørt bråk fra leiligheten tidligere denne uka. Hun forteller at den avdøde kvinnen skiftet lås på leiligheten, og at mannen ikke hadde kommet seg inn da.

Ifølge naboen skal mannen ha kjeftet utenfor døra og kommet med trusler. Den kvinnelige naboen forteller at hun har vært urolig for hva som har foregått i leiligheten.

Mann anholdt

Både mannen og kvinnen bodde i blokka på Rødtvedt, får Dagbladet bekreftet. Mannen er nå anholdt av politiet, ifølge Bjelland.

Foreløpig er mannen mistenkt. Mannen ble fraktet til Ullevål sykehus med det politiet omtaler som «ulike skader på kroppen». Innsatsleder på stedet, Svend Bjelland, sier til NTB at det dreier seg om lettere skader.

- Jeg har bodd her i 52 år, jeg blir veldig forskrekket da jeg hørte dette. Det har vært helt utenkelig at noe slikt skulle skje her oppe, hvor det er så stille og fredelig, forteller nabo Gerd Ellinor Solem til Dagbladet.

Hun og andre naboer forteller at kvinnen satt i rullestol, og at kvinnen har bodd i leiligheten i mange år. Hun skal ha bodd i leiligheten sammen med sin kjæreste.

- De to var hyggelige, men jeg så dem sjelden gå ut, sier naboen Halil Keser.

Tredjeperson varslet

Naboer i blokka karakteriserer miljøet i blokka som rolig og godt, med en blanding av eldre beboere og yngre innflyttere.

Bodde kvinnen og den anholdte mannen i samme leilighet? Lurer Dagbladets utsendte.

- Det vet jeg ikke. Vi holder på med rundspørringer av vitner og så blir det kriminaltekniske undersøkelser etterhvert, forteller Bjelland, som er på åstedet.

- Vi er på åstedet for å finne ut hva som er skjedd. Mannen får nå behandling av helsepersonell, og vi forsøker å finne ut hva som har skjedd, sier Tor Jøkling, operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, til Dagbladet litt tidligere.

Politiet fikk melding klokka 10.27, om at en person var livløs i en leilighet. Det var en tredjeperson som ringte politiet og varslet om hendelsen.

Undersøker videre

Omstendighetene rundt dødsfallet gjør at de «undersøker ytterligere».

Store politistyrker er på stedet, inkludert fem politibiler.

 

Saturday, June 6th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments