Krever Solo utestengt fra VM etter rystende avsløringer: – En skam


(Dagbladet): Den amerikanske sportgiganten ESPNs anerkjente journalist Keith Olbermann går i dag til angrep på Hope Solo og det amerikanske fotballforbundet.

Angrepet kommer i kjølvannet av de nye, rystende detaljene etter arrestasjonen av den den amerikanske keeperen.
 
Solo skal blant annet ha uttalt seg fornærmende gjentatte ganger overfor betjentene som arresterte henne. Hun antydet at betjentene skulle ha sex med hverandre og sa den ene betjenten så ut som en «14 år gammel gutt», står det gjengitt av ESPN.

Fornekter fakta

Olbermann sier i dag at Solo burde ha blitt straffet – og absolutt ikke ha representert landet i det pågående fotball-VM:

- Hvis hun hadde spilt i NFL ville hun blitt suspendert umiddelbart. Det hadde vært det beste hun kunne håpet det. Det verste er at hun ble sparket fra laget og bannlyst fra ligaen, sier Olbermann i sitt talkshow.

Han mener også at både Solo og det amerikanske fotballforbundet fornekter fakta i saken:

- De kan hevde at detaljene om kvelden er tvetydige, men politiets rapport er ikke det, sier han, og refererer også til Solos halvsøster Teresa Oberts sjokkerende detaljer om kvelden.

Nekter å snakke

Hope Solo nekter å svare på spørsmål om de nye detaljene – og forbundet har heller ikke gjort noe etter søstera ga et intervju hvor hun fortalte sin versjon.

USAs landslagssjef Jill Ellis forteller til ESPN at hun ikke er kjent med innholdet i rapporten, men uttaler at saken er glemt.

Olbermann mener det bare er en løsning – spark dem.

- De representerer dette landet – deg og meg – og ingen av dem kvalifisert til å gjøre det.  Solo fortjener å bli suspendert fra troppen umiddelbart.  Og treneren og fotballpresidenten har vært elendige representanter og rollemodeller for nasjonen – de burde få sparken. Det er en skam,  er hans knallharde dom.

Wednesday, June 10th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments