Kjendisene har vraket St. Tropez og Ibiza som feriefavoritt

(Dagbladet): Om sommeren finnes det som regel alltid et eller annet ferieparadis kjendisene blir spesielt glade i.

Enten om det er gjengangeren St.Tropez i Frankrike, Miami-strendene i USA eller den spanske ferieøya Ibiza.

Sistnevnte var definitivt fjorårets kjendisfavoritt. Nå ser det ut til at stjernene har latt seg lokke av frodige olivenlunder og pittoreske byer ved den italienske kysten.

Lady Gaga, Chris Hemsworth, Eva Longoria

Særlig mange Hollywood-skuespillere har valgt å tilbringe ferien i det støvelformede landet.

Eva Longoria, Gwyneth Paltrow, Helen Mirrer, Antonio Banderas, Sylvester Stallone og Chris Hemsworth har alle blitt avbildet langs det liguriske hav i sommermånedene.

Det har også de kvinnelige sangerne Lady Gaga, Kylie Minogue, Natalie Imbruglia og Mariah Carey.

Modellen Emily Ratajkowski har vært der, stjernestylist Rachel Zoe har vært der, det samme har tv-stjerna Christie Brinkley.

Lista er altså lang.

- Slipper å få selskap av naboen

Italienske kystperler som Positano, Amfali og Portofino er særlig besøkt. Disney-stjerna Alyson Michalka giftet seg sistnevnte sted i juni.

Området er en stor kontrast til fjorårets partyøy-favoritt, forteller reisejournalist Erik Valebrokk til Dagbladet.

- Dette er steder uten de store hotellmaskinene med «all inclusive»-tilbud og badeland som dermed appellerer til mer «vanlige» ferierende.

- Du får med andre ord ikke så lett selskap av naboen om du reiser hit, og det gjør nok at ferien vil føles mer «autentisk», sier han. Det kan du selvsagt overføre til kjendisenes oppfatning av reisemålene her nede, sier han.

Franske byer «brukes opp»

I motsetning til den franske rivieraen – som alltid er godt besøkt av verdensberømte stjerner – tror Valebrokk mange oppfatter italieners riviera som hakket mer eksotisk.  

- Der St. Tropez og Cannes «brukes opp» av mange Hollywood-stjerner under filmfestivalen, er italienske badebyer som Portofino og Amalfi for mer upløyd mark å regne, sier han.

Og apropos den franske rivieriaen, nylig skapte den saudiarabiske kongefamilien hodebry for badegjestene da han fikk myndighetene til å sperre av en hel strandlinje.

Han skulle nemlig på ferie.

Thursday, July 23rd, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments