Kenguruen Roger er bushens store skrekk: To meter høy, metallknusing som hobby og angriper alt som nærmer seg


(Dagbladet): For ni år siden ble den lille kengeruen Roger reddet ved en veikant nordøst i Australia visste hans redningsmenn trolig lite om hva de hadde å vente.

Roger, som den gangen veide få hundre gram, rager nå over to meter over bakken og veier rundt 89 kilo, melder Daily mail.

Knuser metallbøtter

Det gjør han, ifølge kengurureservatet ved byen Alice Springs, til et av de største medlemmene av sin art. Likevel er det ikke bare det som skiller Roger ut fra resten av bølingen.

Med metallknusing som hobby, og en muskelmasse som selv den mest ihuga bodybuilder ville misunnet han, har Roger blitt nabolagets skrekk.

Den australske kjempekenguruen er, på tross av sin populærkulturelle staus gjennom serier som Skippy – the red kangaroo, kan til tider være et direkte mannevondt dyr.

Angriper rivaler og reservatets driver

- Han angriper hva enn som kommer i nærheten av hans eller hans maker, sier Chris Barnes ifølge Independent.

Han er driveren av reservatet The Kangaroo Sanctuary Alice Springs og beretter om en heller skremmende hverdag med Roger.

- Hans daglige treningsøvelse er å drive med kickboksing, og han elsker også å knuse metalbøtter.

Likevel er ikke Roger alene om å være den eneste hoppende trusselen ute i den australske bushen. Som konkurrent til rollen som kenguru-konge har han «Dave» – en ordentlig alfahann på over 95 kilo.

Sistnevnte pungdyr ble berømt etter at han stilte seg i veien for Linda Hellyer. Den australske fotgjengeren var ute og luftet hundene da hun oppdaget det muskuløse dyret.

Kan bli kenguruenes konge

- Han stod midt i veien og stirret på oss. Jeg var redd for å komme for nære, men jeg rakk å ta filme en rask video før vi trakk oss unna, sier Hellyer til Daily Mail om sitt møte med muskelberget.

Der Dave, som tilhører arten grå kenguru, utmanner Roger gjennom sin enestående vekt kan den yngre Roger med tiden trolig tippe sin muskuløse fetter av tronen.

Roger har nemlig syv centimeter på den eldre Dave og vokser fortsatt, noe som tyder på at Australia snart kan ha en ny kenguru-konge.

Saturday, June 6th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments