- Jeg ville ikke stå ved siden av dem

Søndag er det klart for premieren på en ny utgave av realityserien «Robinsonekspedisjonen» – for første gang på TV 2.

Programleder Christer Falck (45) sier fansen vil kjenne igjen mange av «Robinson»-tradisjonene, som konkurranser og deltakere som gjør alt for ikke å ryke ut.

I tillegg tror han mange kvinnelige seere vil falle for flere av de mannlige deltagerne – spesielt tyske Julian David Gursky (30) og Nicklas Olsen Hovland (22) fra Stavanger.

- Ga streng beskjed

- Jeg synes det er veldig mange flotte menn og damer med i år, men de to gutta der… De var så kjekke at jeg ikke ville stå ved siden av dem.

– Jeg ga kamerafolkene streng beskjed om at de skulle sørge for at jeg aldri var i samme TV-bilde som en av de to, sier han med en munter undertone i stemmen til Seoghør.no.

Christer Falck har selv fortid som modell, og legger ikke skjul på at begge de to guttene  har potensiale til å følge i hans fotspor.

- Det er et hav av tid siden jeg hadde noe som helst som modell å gjøre. Men disse to kommer til å gi jentene hakeslepp.

Det vakte oppsikt da det i fjor ble kjent at TV3 solgte rettigetene for «Robinsonekspedisjonen» til TV 2.

Christer – som er samboer med TV3s informasjonssjef Line Vee Hanum – sier til Seoghør.no at han merker forskjellen både på jobb og på hjemmebane.

– Nå får jeg ikke kjeft hjemme lenger når jeg sier noe dumt i media, hehe.

- Aldri «Skal vi danse»

- På jobb merker jeg at TV 2 har et større maskineri, og jeg har allerede fått tilbud om flere andre muligheter som ikke har med «Robinsonekspedisjonen» å gjøre.

- Betyr det at vi kan få se deg i «Skal vi danse»?

– Nei, jeg skal aldri i «Skal vi danse». Det kan du skrive med fem utropstegn etter, sier han til Seoghør.no.

Christer avslører imidlertid at han allerede er i gang med å forberede opptakene til en ny Robinson-sesong.

– Jeg gleder meg veldig til å se hva nytt vi vil finne på i den første sesongen, som blir helt i TV 2s regi. Vi vil sikkert få mange nye påmeldinger etter at folk har sett søndagens premiere.

Sunday, February 8th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments