- Jeg trodde aldri jeg skulle gråte for noe, jeg er jo en tøffing

(Dagbladet): I realityprogrammet «Dropped – Heltenes kamp» sendes ti norske idrettstjerner ut i ødemarka, der målet er å finne tilbake til sivilisasjonen på egenhånd uten hjelpemidler.

Blant deltakerne finner vi den tidligere proffbokseren Ole «Lukkøye» Klemetsen (43).

Klemetsen, som har vunnet flere mesterskap, ble regnet som av Norges fremste boksere på 90-tallet.

- Masse tårer

Selv om 43-åringen overfor Dagbladet omtaler seg selv som en «tøffing», erkjenner han at det var langt fra en lek å delta i «Dropped».

Det å bli forlatt ute i ødemarka med en tung sekk på ryggen, uten verken mat, mobiltelefon eller navigasjonsutsyr bød på mentale utfordringer – både mentalt og fysisk, forklarer han.

- Jeg trodde aldri jeg skulle gråte for noe, jeg er jo en tøffing. Men det var masse smerte. Masse tårer.

Den tidligere verdensmesteren forklarer at vonde minner fra fortida innhentet ham underveis i innspillinga.

- Jeg har opplevd så mye vondt tidligere i boksinga, så da frustasjonen herjet som verst på turen, kjente jeg tilbake på den smerten, sier han og fortsetter:

- Det var nok ikke bare meg altså, alle hadde det vondt som faen.

Gikk ned i vekt

Deltakerne hadde dårlig tilgang til mat mens programmet pågikk, og Klemetsen forklarer at han returnerte til Norge 12 kilo lettere.

- Det gjorde meg ikke noe særlig. Det var sevfølgelig slitsomt å spise så lite, men jeg var fonøyd da jeg kom hjem, jeg, sier han.

Også tidligere skiskytter Gunn Margit Andreassen, syklist Kurt Asle Arvesen, fotballstjerna Christer Basma, håndballspiller Kjersti Grini, snowboard-kjører Stian Sivertzen, sandvolleyballspiller Nila Håkedal, kickbokser Tonje Sørlie, alpinist Finn Christian «Finken» Jagge, og langrennsløper Anita Moen medvirker i realityserien, som har premiere på TV 2 i kveld.

Wednesday, January 21st, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments