- Jeg husker ikke noe av det. Det bare eksploderte


• Mjøndalen – Strømsgodset 2-4

ISACHSEN STADION (Dagbladet): Strømsgodset gikk seirende ut av lokalderbyet mot Mjøndalen etter et overtidsdrama av det sjeldne.

Da Marcus Pedersen kriget inn 2-3 gikk Godset-trener Bjørn Petter Ingebretsen helt bananas på benken. For det som så ut som maks ett poeng en stund – ble plutselig tre.

- Det er utrolig sterkt å avgjøre på overtid, sier treneren kort.

Vill feiring

Kort var han ikke da Godset gikk opp i 2-3 på overtid. Da var det mer kortslutting.

Han hoppet bort over gresset som ei lita jente med armene i været.

- Jeg husker ikke noe av det. Jeg var helt vanvittig glad og hadde nettopp sagt  til spillerne at vi skulle ta det rolig fordi jeg var fornøyd med ett poeng. Da det tredje kommer bare eksploderer det. Hvordan denne kroppen kan trekke assosiasjoner til ei lita jente forstår jeg ikke. Det må i så fall være ei gravid jente, sier en lattermild og litt flau Ingebretsen til Dagbladet.

Hyller Pedersen

Det var en spesiell match for treneren. Han hadde sett laget dominere i 45 minutter, for å si bli statister i åpningen av den andre omgangen. Det som så ut som tre enkle poeng ble plutselig en kamp for ett – inntil Pedersen dukket opp.

Og nå advarer han også om at vi på langt nær har sett det beste av spissen:

- Vi vet hva vi får når han er i form. Det så vi en forsmak på dag. Han er ikke i nærehten av form i dag, mister ballen for ofte og er for sein inn i feltet. Han kunne ha scoret seks i dag hvis han var er i form, sier han til Dagbladet.

Treneren var fornøyd med tre poeng – men likevel bekymret. For etter en stor første omgang – var ikke Godset til å kjenne igjen etter hvilen.

- Hvordan er det mulig å falle så i prestasjonen etter pausen?

- Vi får et tidlig i mot, og da virker det som vi blir engstelig. Vi forsetter ikke å gjøre det vi var enige om, nemlig å slå ballen bak de og løpe. I første omgang gjør vi det, men i andre gjør vi ikke det, og da blir vi kjørt. Vi er heldige at de ikke er bedre på et par av de overgangene, de har muligheten til å sette det tredje og da hadde det blitt ekstra vanskelige å komme tilbake. Mjøndalen er et bedre lag nå enn de var tidligere, forklarer BP

-

Sunday, August 30th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments