- Jeg er overbevist om at han er en fremragende trener. Men det var bare dårlig match


(Dagbladet): Det har ulmet i hele dag, og sent i kveld kunngjorde Branns styreledelse beslutningen fattet på møtet i kveld.

Rikard Norling er ferdig som trener for bergensklubben.

- Det smerter meg å forlate en så flott klubb som Brann. Det smerter meg også å forlate en av verdens vakreste byer. Jeg er lei for at jeg ikke klarte å få en fin spillertropp til å blomstre i all sin prakt, sier Norling.

- Dårlig match

Norling tok det hele med fatning, og medga at slik er fotballen.

- Jeg kan denne leken, og slik er den, sa Norling.

Og nettopp måten Norling tok nedturen på, har gått i varm jord hos de aller fleste. Det er ingen tvil om at bergenserne rakk å trykke Norling til sitt bryst, til tross for at resultatene pekte helt i feil retning.

- Det er fotballens natur, at når det er slik som det er, så går treneren. Når det er sagt, så er Rikard en fantastisk person, og en herlig fyr. Jeg er overbevist om at han er en fremragende trener. Matchen har bare ikke fungert sammen med Brann i den fasen og situasjonen vi er, sier Bataljonen-leder Roger Lillebøe-Hansen til Dagbladet.

- Kjærlighetssorg

Flere Brann-fans uttrykker seg også rundt Norling-sparkingen på sosiale medier. Gjengangeren er at de mener at det var en riktig beslutning, men at det er trist å se Norling gå.

- I mine år som Brann-supporter har ingen trenere mislyktes like mye som Rikard Norling. Likevel er han den eneste jeg vil se komme tilbake, skriver Børge på Twitter.

- Rikard Norling. Nesten så jeg har kjærlighetssorg. Men forholdet var unektelig destruktivt. Bruddet unektelig fornuftig, skriver Marius.

Thursday, May 28th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments