J.K. Rowling om Nilus Langballes forvandling: Advar meg neste gang, for guds skyld!

Det har allerede gått fire år siden den siste «Harry Potter»-filmen hadde kinopremiere i Norge, men de fleste forbinder nok fortsatt skuespiller Matthew Lewis (26) med rollen som keitete Nilus Langballe.

Gjennom åtte filmer spilte han den godhjertede, litt trinne Griffingen – på engelsk kjent som Neville Longbottom – sammen med stjerner som Daniel Radcliffe (26) og Emma Watson (25).

Onsdag delte Lewis imidlertid et bilde av seg seg på Instagram som beviser at han i dag ser ganske annerledes ut enn sin mest berømte rollefigur.

- For guds skyld

Bildet, som er tatt av fotografen Joseph Sinclair for magasinet Allure, viser en veltrent Lewis som poserer i bar overkropp.
 
På bildet ligner 26-åringen mer på den britiske Hollywood-kjekkasen Clive Owen (50) enn på Nilus Langballe, og Huffington Post er svært begeistret for portrettet.

«Vær så god, beskue Neville Longbottoms magemuskler» skriver nettstedet.

Ifølge avisa er bildet et tidligere upublisert blinkskudd tatt i forbindelse med en bildereportasje for Allure.

Da Matthew Lewis viste seg frem i magasinets maiutgave, reagerte «Harry Potter»-skaper J.K. Rowling (49) på humoristisk vis.

«Ikke så ille som å se Dan i ‘Equus’, men nesten. Advar meg neste gang, for Guds skyld» skrev hun på Twitter – adressert til Lewis.

Flere roller

«Harry Potter»-filmenes hovedrolleinnehaver, Daniel Radcliffe, skapte overskrifter da han i 2008 kastet klærne i Broadway-stykket «Equus».

Nylig ble bakenden hans for øvrig kåret til den beste i England.

I tillegg til å kaste klærne til manges begeistring, har Matthew Lewis de siste årene spilt i serier som «The Syndicate» og «Bluestone 42».

Nylig avsluttet han dessuten innspillingen av dramaet «Me Before You», som har kinopremiere i USA neste sommer. Der spiller han mot «Game of Thrones»-stjerna Emilia Clarke (28) og «The Hunger Games»-kjekkas Sam Claflin (29), ifølge IMDb.com.

«Fat suit»

Lewis har tidligere fortalt at han ble nektet tannregulering i ti år mens «Harry Potter»-filmene ble spilt inn, ettersom et feilfritt glis ikke passet til rollefiguren hans.

Jeg hatet å leve med så dårlige tenner i så lang tid. Jeg måtte gå i ti jævlige år uten å få gjort noe som helst, sa han til avisen Independent i 2013.

Ettersom han ble eldre forsvant de ekstra kiloene han hadde i de første filmene, men ifølge stjerna måtte han dermed bruke en såkalt «fat suit» på filmsettet i stedet.

– Når jeg ser tilbake på det, plager det meg ikke så mye. Men der og da, når man går gjennom puberteten og er på et filmsett med mange attraktive jenter. Og man må ha på fat suit og ha langt, fett hår. Det var grusomt. Virkelig grusomt, mintes skuespilleren overfor Independent.

Friday, July 24th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments