- Hvordan kunne dette skje?

Øyeblikket som avgjorde

Carraghers påstander om at Liverpool ikke har gjort nok for å beholde Gerrard, er styrket etter intervjuet med sistnevnte som ble vist på klubbens egen TV-kanal i dag.

Der fortalte Gerrard at en samtale med Brendan Rodgers, hvor manageren sa at han var usikker på hvor mye spilletid han kunne gi ham fremover, ble avgjørende.

- Det var mer enn et øyeblikk som gjorde at jeg kom til denne beslutningen. Men det var da manageren og jeg satte oss ned for ikke så lenge siden, at jeg innså at det var det beste for meg og klubben, sier Gerrard i intervjuet.

«(…) Steven er ikke en som ville vært fornøyd med å sitte på benken. I så måte har han tatt den rette avgjørelsen. Jeg klarer likevel ikke å gi slipp på følelsen av at Liverpools hierarki skulle gjort mer for å forsikre seg om at han ble på Anfield.» kommenterte Carrageher allerede i går.

- Naturlig avslutning

Pål Christian Møller er formann i Liverpools norske supporterklubb. Han har fått med seg uttalelsen Gerrard kom med i dagens intervju, men mener ikke at Rodgers har opptrådt klandreverdig.

- Jeg la også merke til den kommentaren fra Gerrard om at han kom til den konklusjonen etter en samtale med Rodgers, sier Møller til Dagbladet og fortsetter:

- Slik jeg forstår det, har det vært en ren sportslig vurdering. Rodgers har ikke kunnet love Gerrard en fast plass på laget. Gerrard ville måtte kjempe for plassen sin som alle andre. Da har han tenkt at han ville heller prøve noe annet.

Møller ønsker derfor ikke å kritisere Liverpools sportslige ledelse, på samme måte som Carragher.

- Jeg har ikke noe grunnlag for å kritisere noen. Carraghers uttalelser får stå for hans egen regning. Det burde heller ikke være et mål for oss supportere å kjempe for at Gerrard blir i klubben. Om han spiller i USA noen år, tror jeg ikke det er noen mindre sjanse for at han kan komme tilbake i klubben i en annen kapasitet senere.

- Han har vært en fantastisk spiller for oss. Han er en legende. Det kommer han alltid til å være. Men alt har dessverre sin slutt. Slik er fotball. Jeg synes egentlig det er en naturlig avslutning, sier Møller.

Sunday, January 4th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments