Homohateren angrer nok på at han angrep militærkjærestene


(Dagbladet): Danny og Larry Lennox-Choate var på et spisested i SoHo i New York tidligere denne uka, da en mann i førtiåra begynte å slenge homofobe meldinger etter dem.

Ifølge NBC spisset det seg til da mannen slo Danny i ansiktet.

Mannen flyktet på sykkel, men ble tatt bilde av før han kom seg unna, og senere etterlyst fra Twitter-kontoen til NYPD.

Militær trening

Etter hendelsen postet Larrys Lennox-Choate en tekst på Facebook der han skrev at «Merkelig å tenke på at i 2015 må man forholde seg til hatkriminalitet i SoHo, av alle steder», men hvor han beroliger med at «bortsett fra en hoven leppe og en sår arm, har vi det bra».

Larry og Danny har nemlig militær trening, faktisk var de det første homofile paret som giftet seg ved militærakademiet West Point.

«Han dro, dekket i sitt eget blod med halen mellom beina, etter jeg tok meg av situasjonen og kastet ham ut i gata som den feige taperen han var», skriver Lennox-Choate.

«Vi nekter å være ofre og er takknemlige for at vi kan forsvare oss, men vi blir triste av at idioter som denne fyren kanskje ikke velger to fyrer som har gått gjennom Plebe-boksing neste gang», avslutter Larry Facebook-innlegget. («Plebe» er et begrep for førsteårsstudenter i marinen (journ. anm).

Takket for støtten

I går skrev Larry Lennox-Choate en takk for all støtten på Facebook-siden sin, samtidig som han oppfordret alle å ta kontakt med lokale politikere og få dem ti å intensivere kampen mot hatkriminalitet av alle typer.

Han avslutter med et utdrag fra Destiny’s Child-sangen «Survivor».

Thursday, August 6th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments