Hodgsons uttak vekker oppsikt: «Det kan være Englands verste lag noen sinne»


(Dagbladet): Roy Hodgson vekket i går oppsikt da han offentliggjorde troppen som skal møte Irland og Slovenia til kamp neste måned. Mannskapet er omtrent blottet for store stjerner og inkluderer i stedet navn som Leicester-spiller Jamie Vardy og QPR-spiss Charlie Austin. 

Duoen jobbet henholdsvis som fabrikkarbeider og murer for bare seks år siden, noe engelsk presse vet å gjøre et poeng ut av.

«Englands potensielle lagoppstilling til møtet med Irland er kanskje den verste noen sinne», skriver Metro.

- Syltynt

Avisen legger også ved et bilde av denne mulige startelleveren mot Irland, som kan se slik ut:

Tom Heaton (Burnley) – Nathaniel Clyne (Southampton), Phil Jagielka (Everton), Phil Jones (Man. Utd), Ryan Bertrand (Southampton) – James Milner (Man. City), Fabian Delph (Aston Villa), Ryan Mason (Tottenham) – Jamie Vardy (Leicester), Charlie Austin (QPR), Andros Townsend (Tottenham).

Selv om meritterte spillere som Wayne Rooney, Theo Walcott og Danny Welbeck også er i troppen, er ikke TV 2-kommentator Øyvind Alsaker i tvil om at det engelske mannskapet er dårligere enn på lenge.

- Det er åpenbart en svak tropp og potensiell syltyn ellever, sier Alsaker til Dagbladet.

Generasjonsskifte

TV 2-kommentatoren påpeker at flere av Englands mest profilerte spillere de siste årene har gitt seg på landslaget, deriblant tidligere kaptein Steven Gerrard.

- Jeg tror dette handler om det store generasjonsskiftet som har vært på gang en stund. England er inne i en periode hvor «alt» skal erstattes, sier Alsaker og fortsetter:

- Det som helt sikkert er Englands plan og håp, er at de skal få opp et slagkraftig lag av de yngre spillerne som er på vei opp. Det er en del spennende, som Jack Grealish i Aston Villa.

Et av de mest overraskende navna i Hodgsons tropp er nevnte Vardy. Spissen har bare scoret fire mål denne sesongen, men har til gjengjeld vist at hans ekstreme fart kan skape problemer for mange forsvar. Det har blant andre Manchester United og Louis van Gaal fått erfare.

Alsaker tror på sin side ikke at Vardy kommer til å bli en fast mann i Englands startellever fremover.

- Men han kan likevel bli nyttig. Bare se på Ricky Lambert. England har fått god bruk for ham tidligere. Dette er med på å gi folk som Vardy følelsen av at de er med og at de har en sjanse til å bidra.

• Dette er Englands tropp til treningskampen mot Irland 7. juni og EM-kvalifiseringsmøtet med Slovenia sju dager senere:

Målvakter: Robert Green, Joe Hart, Ben Heaton.
Forsvarere: Ryan Bertrand, Gary Cahill, Nathaniel Clyne, Kieran Gibbs, Phil Jagielka, Phil Jones, Chris Smalling.
Midtbanespillere: Ross Barkley, Fabian Delph, Jordan Henderson, Adam Lallana, Ryan Mason, James Milner, Raheem Sterling, Andros Townsend, Theo Walcott, Jack Wilshere.
Angripere: Charlie Austin, Wayne Rooney, Jamie Vardy, Danny Welbeck. 

Friday, May 22nd, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments