Her tror alle at en ny Kanye West-skandale er et faktum

(Dagbladet): Kanye Wests uforglemmenlige opptreden under MTV Video Music Awards i 2009, da han kapret Taylor Swifts takketale, så i et par sekunder ut til å få en oppfølger under nattas Grammy-utdeling.

For – da Beck gikk opp på scenen for å motta prisen for Album of the Year, snek West seg inn bak ham og så ut som han hadde tenkt å kuppe takketalen denne gangen også.

Beck så ikke ut til å helt skjønne hva som skjedde, og så litt forfjamset ut, men rapperen smilte, vinket med armen og trakk seg tilbake igjen før noen skade var skjedd og man fremdeles kunne sette opptrinnet på humorkvota.

I forkant av opptrinnet i 2009, hadde Taylor Swift blitt foretrukket over Wests gode venninne Beyoncé i kategorien årets video.

- Jeg er virkelig glad på dine vegne, og jeg skal la deg få fortsette, men Beyoncé har en av tidenes beste videoer, utbasunerte West den gang.

Da han var ferdig med sin lille tale, var Taylor Swifts scenetid over, og hun fikk aldri tatt til motmæle. Men da Beyoncé senere fikk en pris, kalte hun Swift opp på scenen igjen slik at popstjerna fikk takket fansen.

Denne gangen var det altså Beck som slo Beyoncé, i kategorien årets album.

Beyoncé vant imidlertid prisen for best R&B performance med låta «Drunk in Love».

West gjorde sin første Grammy-opptreden på seks år i natt, med to låter. En aleine og en sammen med Paul McCartney og Rhianna.

Også norske artister, deriblant Jarle Bernhoft og Röyksopp, kunne skilte med til sammen sju nominasjoner i natt, men ingen av dem endte opp med Grammy-pris.

Monday, February 9th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments