Her jakter politiet bevis etter Lisa-drapet


BLOMBERG (Dagbladet): Mens de to drapsssiktede brødrenes advokater har fått munnkurv og svensk politi ikke vil uttale seg om etterforskningen, gjennomgår krimteknikere mandag morgen boligen de tre pågrepne delte før de ble innbrakt av politiet da Lisa Holm (17) ble funnet død.

Klokka 10.45 kom krimteknikerne ut av boligen, med flere små og store papirposer fulle av beslag. 

Politiet mener Lisa ble drept av de to brødrene, og at kona til den ene har skjult en forbrytelse. 

De tre bor sammen i det idylliske murhuset som mandag formiddag blir gjennomsøkt. Det ligger omlag 500 meter fra kafeen der Lisa sist ble sett i live, søndag for åtte dager siden. Fra kafeen går en grusvei dekket av frodige trær, beitende kuer og kvittrende fugler.

Naboene Dagbladet har snakket med i området, sier de ikke fattet mistanke om de nå siktede lithauerne kunne ha noe med forsvinningen å gjøre. 

- Jeg tenkte virkelig aldri den tanken, sier en nabo som ikke vil ha navnet sitt i avisa.

Han forteller at de tre er arbeidsomme folk. Det er kjent at de var sesongarbeidere fra Lithauen, og at de hadde vært i Sverige i en årrekke. 

- De jobber 10 timer om dagen. Hele tida, til og med på lørdagene, sier naboen.

I formiddagstimene mandag gjennomgår politiet også gårdsanlegget omlag fem kilomet unna kafeen, og låven der Lisas hanske ble funnet søndag kveld etter at hun var meldt savnet av sine foreldre.

Natt til lørdag ble det bekreftet at Lisa var funnet død. Noen timer tidligere, i 19-tida fredag, ble de tre pågrepet. 

Den ene av de tre brødrene sin Facebook-side, er nå stengt. På den eldste brorens profil ligger brudebilder av han og den medsiktede kona. Ifølge Expressen lå det på den yngste brorens Facebook-side bilder av arbeidet de to brødrene gjorde i området.

De skal den siste tida ha jobbet med å restaurere taket på låven der hansken ble funnet. Låven ligger bare 30 meter unna kafeen, rett over veien fra der Lisa sist ble sett i live. 

Dagbladet kommer med  mer.

Monday, June 15th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments