Her FIFA-debuterer Ødegaard for Real Madrid

(PressFire.no): I forrige uke fikk endelig Martin Ødegaard sjansen.

Han var tatt ut til troppen. Førstelagsfotball for Real Madrid var da definitivt innen rekkevidde. 

Den norske 16-åringen kunne blitt tidenes yngste på Real Madrids A-lag, i kampen mot Almeria, men forble sittende på benken som ubenyttet reserve.

Nå har det storselgende fotballspillet «FIFA 15» fulgt opp. På denne banen har Ødegaard nå fått sine første minutter.

 

Hvor god? 67

EA sports har nå frigitt det første offisielle bildet av nordmannen i Real-drakta. 

Etter det PressFire erfarer har EA vært nødt til å vente med å introdusere ham i «FIFA 15». Ikke på grunn av hans unge alder, men fordi Electronic Arts ikke har rettighetene eller lisenser til Real Madrids B-lag, Castilla, der Ødegaard så langt har spilt.

Introduksjonen av det norske balltalentet på Real Madrid-benken i forrige uke åpnet opp for at han nå finnes i «FIFA 15».

Databasene til EA Sports-spillet ble oppdatert med nordmannen for noen dager siden.

Spekulasjonene begynte umiddelbart: hvordan ville digitale Ødegaard egentlig bli rangert av EA Sports, fra 1 til 99? Svaret fikk vi litt senere, da 16-åringen var på plass i stallen.

Han er en 67.  

 

Fant veien til «Football Manager»

I tilfellet med «Football Manager», gikk det langt raskere. PressFire og Dagbladet spurte sjefen for denne spillserien hvorfor Ødegaard manglet fra troppen. 

Svaret er enkelt. Ettersom det norske balltalentet da var under 16 år, trengte spillselskapet tillatelse fra foreldrene før han kunne dyttes inn i spillet. Den hadde de enda ikke fått på dette tidspunktet.

– Vi vil elske å ha ham med. Så hvis han eller foreldrene ser dette: Bare ta kontakt! oppfordret «Football Manager»-general Miles Jacobson.

Han fikk bekreftelsen han ventet på, og Jacobson kunne bare dager senere melde at lappen pappa Hans Erik Ødegaard skriblet i en Mjøndalen-garderobe var godt nok for å få ting til å skje.

Ødegaard ble dermed introdusert til den omfattende «FM»-databasen, bare timer senere.

 

«FIFA»-debuten

Har du ikke allerede lastet ned den seneste «FIFA 15»-oppdateringen? Denne er på i overkant av 300 mb – og de seneste spillerstallene mates samtidig inn i fotballspillet, etter oppstarten.

Inkludert en nordmann iført hvitt, og draktnummer 41.

NB! I videovinduet ser du Ødegaard servere en målgivende til Javier Hernandez. (Dessverre er meksikaneren hårfint i offside, er han ikke?).

Video: PressFire.

Thursday, May 7th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments