Her er alt du har søkt etter på Google


Dinside.no: At Google vet mye om deg er ingen hemmelighet.

Bruker du deres tjenester, enten det dreier seg om søk, e-post, kart eller lignende, bruker de informasjonen du gir fra deg for å skreddersy sine annonser bedre, og for å tilpasse søkeresultatet.

Hent dataene

Google har lenge tilbudt brukerne muligheter for å laste ned data de selv har lagt fra seg, under siden de kaller Takeout.

Her kan du laste ned alle eposter fra Gmail, bilder fra Google Foto, samtaler fra Google Hangouts, posisjonsloggen fra Google Maps og mer til.

Det nye er at du nå også kan laste ned søkehistorikken din, som tidligere kun var tilgjengelig på web.

Slik gjør du det

Gå til Googles søkeloggside. Øverst til høyre finnes en knapp med et tannhjul på, og derfra velger du enkelt og greit «last ned».

Da spretter det opp et vindu som blant annet minner deg på at du ikke bør laste ned dette arkivet på en offentlig maskin — du trykker «opprett arkiv» for å starte prosessen.

Google samler så hele din søkehistorikk i en fil, og når den er klar for nedlasting, får du en epost med lenke til nedlastingen.

Merk også at du kan slette deler av søkehistorikken og surfeaktiviteten din. Mer informasjon finner du på Googles hjelpesider.

LES OGSÅ: Slik finner du ut hva Google vet om deg

Saken ble opprinnelig publisert på Dinside Les her.

Monday, May 4th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments