Han skal gjøre livet surt for Cercei i «Game of Thones»

(Dagbladet): Premieredatoen på sesong fem av «Game of Thrones» nærmer seg, og sist fredag slapp kabelkanalen HBO den første traileren.

Der kan man se at tingenes tilstand i Westeros ikke på noen måte virker å bli mindre konfliktfyllt enn i de foregående sesongene.

Nå har HBO også lagt ut flere bilder fra den kommende sesongen, som ikke er vist i traileren.

Vinteren kommer

Der kan man blant annet se Jonathan Pryce i rollen som den religiøse lederen The High Sparrow.

I traileren kan man høre stemmen hans som en voiceover, men man ser ham aldri. Og uten å røpe for mye, kan man vel si at Cercei Lannister kommer til å kjenne hans fundametalistiske religionsutøvelse på kroppen.

Ellers har har Tyrion en ny tilværelse i vente på flukt fra en hevngjerrig Cersei, og Arya Stark leter etter en måte å hevne sin familie. Dragene til Daenerys fortsetter å vokse, men også hun møter motstand.

Alt mens det overordnede mantraet fortsatt klinger i bakgrunnen. Vinteren er fortsatt på vei.

Nye karakterer

Sesongen består av ti episoder og baserer seg på den fjerde og femte boka i «A Song of Ice and Fire»-bokserien. Skuespillere som Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau og Kit Harington, samt Kristofer Hivju, gjentar rollene som de har hatt tidligere.

I tillegg til Pryce,  kan man stifte bekjentskap med flere nye skuespillere, i form av Nell Williams, som spiller Cersei Lannister som ung, newzealandske Keisha Castle-Hughes som Obara Sand, Prins Oberyns uekte datter.

Første episode fra sesong fem av den populære og prisbelønte tv-serien sendes i USA den 12. april, mens den er å se på streamingtjenesten HBO Nordic her hjemme dagen etterpå.

Monday, February 2nd, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments