Halle Berry: Jeg blir presset til å endre på utseendet mitt

Filmstjernen Halle Berry (48) startet karrieren sin som modell, og har tidligere blitt kåret til verdens mest sexy kvinne.

Oscar-vinneren innrømmer imidlertid at hun kjenner skjønnhetspresset på kroppen.

– Det er et press. Når du ser alle rundt deg ty til plastisk kirurg, så har du øyeblikk hvor du tenker: «Hvis jeg skal overleve i denne bransjen, må jeg da gjøre det samme?» forteller hun til Yahoo! Beauty.com.

Rådet til plastisk kirurgi

Berry avslører i intervjuet at hun til og med har blitt rådet til å legge seg under kniven.

– Det er alltid noen som foreslår at jeg bare trenger å fikse på noen småting. «Bare løft litt her og der, så blir det bedre». Det er nesten som om folk prøver å tvinge på deg crack. Det føles i alle fall slik, sier hun.

Foreløpig hevder tobarnsmoren at hun har klart å motstå presset og råder andre kvinner, som sliter med rynker og løs hud, til å følge hennes eksempel.

– Det er naturlig å eldes og det kommer til å skje med oss alle. Til og med Jane Fonda blir eldre. Jeg vet ikke hva hun har gjort eller ikke gjort, men jeg synes hun er vakker.

- Selv har jeg alltid lyst til å se ut som meg, selv om det betyr i en eldre versjon. Jeg synes at man ender opp med å likne noen andre når man tukler for mye med utseendet, sier Berry.

- Vi må omfavne alderdommen

Skuespillerinna innrømmer at det kan være vanskelig å alltid være like optimistisk rundt det å bli gammel.

– Vi må slutte å strebe etter å se ut som slik vi gjorde for ti år siden, og heller lære å omfavne alderdommen. Det er lett å si dette, men det er målet mitt, forteller hun.

Halle Berry er kjent fra filmer som «X-men» og «Catwoman». Da hun spilte inn den velkjente bikiniscenen som Bond-pike i James Bond-filmen «Die Another Day», fikk hun beskjed om at hun ikke var sexy nok.

Wednesday, February 18th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments