Hadde over åtte politibiler bak seg da han skapte masse-kollisjon i Vestfold


(Dagbladet): Like før klokka 23.20 lørdag kveld skal en mann ha ranet til seg en bil ved Østbanehallen i Oslo sentrum, ifølge Oslo-politiet.

Raneren skal ha truet til seg bilen med en kniv, og la så på flukt sørover, langs E18.

Da begynte den omlag 40 minutter lange jakten på mannen, som endte i en stor-kollisjon i Re i Vestfold.

Varslet politiet

Oslo-politiet ble varslet av bileieren som ble ranet og truet med kniv klokka 23.20, ifølge operasjonsleder André Kråkenes.

- Fornærmede forklarte at bilen kjørte i retning E18. Vi varslet så Asker og Bærum politidistrikt om tyveriet, forteller operasjonsleder André Kråkenes til Dagbladet.

Sør for Oslo ble den mistenkte bilraneren fanget opp av politipatruljer.

- Vi hadde litt flaks. Han kjørte bare rett fram, sier operasjonsleder Kråkenes om hvordan de fanget opp mannen i den stjålne bilen.

Politiet i Drammen og Vestfold ble så varslet.

Kjørte gjennom Drammen

Mannen fortsatte å flykte fra politiet langs E18. Gjennom Drammen, og så langs omkjøringsveien om Holmestrand, Bispeveien. Hele veien hadde han omlag åtte til ti politibiler bak seg.

Ved midnatt endte biljakten i Re i Vestfold i en stor-kollisjon hvor i alt fem biler var involvert, ifølge Vestfold politidistrikt.

Den mistenkte bilraneren skal være pågrepet og blir framstilt for utvidet blodprøve som skal svare på om vedkommende var påvirket av rusmidler eller ikke, ifølge politiet.

Rundt klokka halv fire natt til søndag melder Vestfold-politiet at i alt ni personer ble skadd i kollisjonen. Alle er sendt til sykehuset i Vestfold.

Fem av disse er ifølge politiet lettere skadet. De øvrige fire har «noe større skader», skriver politiet i en pressemelding.

Store materielle skader

Bilder fra kollisjonsstedet viser store materielle skader på flere av bilene som var involvert. Et Sea King redningshelikopter ble også rekvirert etter ulykken.

Politiet jobbet lenge med å sikre stedet.

Klokka 04.00 jobbet bergingsmannskaper fremdeles med å rydde kollisjonsstedet.

Ifølge Vestfold-politiet er Bispeveien stengt for trafikk.

Sunday, April 12th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments