Gjorde alt galt, men toppgevinsten ble reddet med siste tall

(Dagbladet): Etter kveldens Joker-trekning på NRK, ble Dagbladet kontaktet av flere som mente kveldens heldige jokervinner, en 30 år gammel budbilsjåfør fra Oslo, ikke kunne ha skjønt spillet.

Mannen skulle velge å gå opp eller ned ut fra følgende tallrekke: 62703.

Da 30-åringen valgte å gå opp på første tall 6, spurte programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang om «svaret er helt avgitt». Det ble bom.

Deretter valgte oslomannen med innvandrerbakgrunn å gå ned på tallet 2.

- Er du helt sikker på at du vil gå ned på en toer, fisket Myrvang – til ingen nytte. Bom igjen.

Da mannen så valgte å gå opp på tallet 7, repliserte programlederen med smått resignerte «ja, ok, er svaret ditt avgitt?». Nok en bom.

Joker på siste tall!

Fjerde tall ga seg selv. Fra 0 er det bare en vei å gå. Dermed lå 30-åringen an til nest dårligste gevinst på i overkant av en halv million kroner før siste og avgjørende tall som var en treer.

Budbilsjåføren gikk opp, og der lå jokeren!

Dermed var han 2 260 000 kroner rikere.

- Gratulerer med gevinsten!

- Takk, tusen takk. Dette var en skikkelig bra opplevelse, sier jokervinneren til Dagbladet.

- Du valgte å gå opp på 6, ned på 2 og opp på 7. Hvorfor gjorde du det?

- Jeg bare tok en sjanse.

- Men forsto du spillet?

- Nei, jeg skjønte ikke spillet. Jeg har levert inn kupong mange ganger, men har aldri fulgt trekningene, sier 30-åringen.

- Og så hadde du griseflaks og fikk jokeren på aller siste tall.

- Ja, det kan du si. Jeg er ute etter både bil og bolig, så dette er virkelig en god start, sier den lykkelige jokervinneren.

- Strenge rutiner

Trekningsredaktør Gro Synstad i Norsk Tipping sier de har strenge rutiner for hvordan de legger fram reglene for jokerkandidater som skal delta på sending.

Hun snakket med 30-åringen før sending og fortalte ham om inngangssummen, maksgevinsten og tallrekka han skulle velge å gå opp eller ned fra.

- Han sa til meg at han var kjent med spillet, men jeg stusset litt sjøl da jeg så sendinga. Jeg ringte ham etterpå og spurte ham om hvorfor han hadde tatt så utradisjonelle valg. Han sa han bare hadde tatt en sjanse, sier Gro Synstad som aldri kan huske å ha vært vitne til maken i en jokersending.

Saturday, January 17th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments