- Gerrard forlater Liverpool i mai

(Dagbladet): Flere engelske aviser melder i kveld at Steven Gerrard kommer til å forlate Liverpool etter denne sesongen for å avslutte karrieren i utlandet.

Express skriver i kveld at 34-åringen kommer til å annonsere innen 24 timer at inneværende sesong er hans siste hos rødtrøyene.

Pålitelige Daily Telegraph melder det samme i kveld, mens Times-journalist Tony Barrett skriver at Gerrard er på vei vekk på Twitter.

Liverpool-legende

Steven Gerrard har spilt i Liverpool hele karrieren, og er definisjonen på en «enklubbsspiller». Høydepunktet i karrieren på Merseyside kom da han vant Champions League i 2004/05-sesongen.

Redaktør for liverpool.no, Torbjørn Flatin, sier til samme nettsted at Liverpool nå mister sin beste spiller gjennom tidene, men at han må få velge selv hvordan han vil avslutte karrieren.

- Jeg er litt enig med det Brendan Rodgers har sagt tidligere, om at Steven Gerrard er i en posisjon der han må få lov å velge det han vil. Om han mener det nå er å forlate Anfield, må han få lov til det uten at noen sette spørsmålstegn eller klandrer han for det, sier Flatin.

I 2-2-kampen mot Leicester i ettermiddag scoret Gerrard to ganger fra straffemerket. Nå kan han altså være inne i sine siste måneder som Liverpool-spiller.

USA sannsynlig

Express skriver at den nord-amerikanske ligaen MLS er den mest sannsynlige destinasjonen for Liverpool-kapteinen, og at flere klubber – blant annet Los Angeles Galaxy – er interesserte i å hente midtbaneveteranen.

Torbjørn Flatin tror Gerrards avgjørelse handler om at kapteinen ikke lenger er på sitt beste.

- Nå begynner det å bli mange kamper hvor han ikke kan influere spillet slik han gjerne skulle ønske, og da forstår jeg at han begynner å tenke at det er greit å gå ut mens han er, om ikke helt på topp, men på et høyt sportslig nivå, sier han.

Gerrard skal ikke ønske å gå til en engelsk klubb av respekt for sitt kjære Liverpool.

Kapteinen har spilt for de røde siden han var åtte år, og står med 695 kamper og 180 mål for klubben.

Han har løftet elleve trofeer i sin tid på Anfield.

Thursday, January 1st, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments