Formel 1-stjerna ble nektet adgang til Wimbledon-finale på grunn av dette antrekket


(Dagbladet): Verdens beste formel 1-fører, Lewis Hamilton (30) ble nektet adgang til Wimbledon-finalen i tennis søndag formiddag.

Grunnen var: Hamilton hadde verken dressjakke eller slips, skriver The Guardian.

Briten er en av verdens best betalte idrettsutøvere og er regjerende verdensmester i formel 1. Bilder viser Hamilton iført hatt og en skjorte med blomstermotiv, men dette var ikke nok til å slippe inn til VIP-boksen på finalearenaen i London.

- På vei til Wimbledon-finalen. Jeg føler meg beæret over invitasjonen for å se finalen fra «the Royal Box», skrev Hamilton tidligere søndag.

Men Hamiltons sete ble stående tomt.

- Dette skjedde på grunn av en misforståelse rundt kleskoden i Wimbledon. Lewis er veldig skuffet over å misse finalen, forteller en talsperson for formel 1-stjerna.

Mangler

En talsperson for Wimbledon-turneringa bekrefter at Hamilton ble nektet adgang.

- Hvis han ikke er riktig kledd, blir han ikke sluppet inn. Om han kom uten dressjakke, slips eller finsko, ville han hatt to valg: Å dra igjen eller å skaffe seg det som manglet, sier talspersonen.

Blant kjendisene som var til stede på finalen var Benedict Cumberbatch, Bradley Cooper, Kate Winslet, Hugh Grant og Björn Borg i VIP-området i All England-klubben søndag, men der praktiseres en streng kleskode.

Tidligere søndag la Hamilton ut et bilde på Instagram som viste invitasjonen hans til VIP-tribunen.

Det var serbiske Novak Djokovic som vant Wimbledon-finalen mot Roger Federer i går.

Djokovic vant

Djokovic sikret seg sin tredje Wimbledon-triumf da han slo rekordjagende Roger Federer i fire sett. Sifrene ble 7-6 (7-1), 6-7 (10-12), 6-4, 6-3.

- Det smakte veldig godt i år. Som barn drømte jeg å vinne Wimbledon og feire ved å gjøre noe sprøtt. Så det har blitt en tradisjon, sa Djokovic etter kampen, gjengitt av NTB.

- Man jobber hele livet for sånne kamper. Jeg vet at Roger spiller sitt beste når det betyr mest, og det krevde at jeg jobbet hardt, sa han og skrøt av motstanderen.

- Det er en stor ære å spille her mot Roger. Han har gjort så mye for sporten.

Djokovic ble den første som har forsvart Wimbledon-trofeet siden Federer vant fem titler på rad mellom 2003 og 2007.

Monday, July 13th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments