Finalehelten om Larvik-klaging: Det er bare bullshit!


BUDAPEST (Dagbladet): Larvik tapte Champions League-finalen 22-26 mot montenegrinske Buducnost etter en knalltøff batalje i Papp Laszlo Sportarena i Budapest i ettermiddag.

Larvik ventet en fysisk tøff kamp mot Buducnost, men de fikk enda mer juling enn var forberedt på.

Gjennomgangstonen blant Larvik-spillerne var at Buducnost spilte langt over grensa.

- Vi klager ikke

Ikke minst ble Anja Hammerseng-Edin tatt så hardt et par ganger at det må være lov å si at motstanderen var heldig som unnslapp rødt kort på et par av overgrepene.

I Buducnost-leiren deler de ikke oppfattelsen av at de spilte altfor tøft.

- Synes de vi spilte for tøft? sier Buducnosts toppscorer i finalen, Katarina Bulatovic (30) til Dagbladet – vel kanskje de burde være mer opptatt av eget spill framfor å klage på andre. Det gjør vi, og det er kanskje også grunnen til at vi har gullmedaljen, sier hun som en dårlig  skjult syrlig melding til Larvik-spillerne.

- Vi ble straffet

Det ungarske dommerparet Peter Horvath og Balazs Marton delte ut fire tominuttere til Buducnost, og to til Larvik.

- Vi fikk tominuttere når vi var tøffe, så de har ingen grunn til å klage. Og ikke bryr jeg meg heller; Vi har gullmedaljen, og det er det eneste som er viktig, sier Bulatovic til Dagbladet.

- Gjorde som vi avtalte

Men tøft eller ei; Man kan ikke ta Buducnost på at de – fra sitt ståsted – leverte en bortimot perfekt match. De gikk tidlig opp i en 4-0-ledelse, og seieren var i realiteten siden aldri truet.

- Det var fantastisk fra start til mål. Vi gjorde som vi avtalte i garderoben før finalen, sier Bulatovic.

Da Champions League-turneringens toppscorer, Cristina Neague fikk seg en smell i ankelen etter bare 50 sekunder, så visste Bulatovic at hun måtte ta skuddansvar, selv om Neague kom utpå igjen.

Og hun hamret inn sju prosjektiler på 14 avslutninger i finalen. Et par av dem med en kraft som langt fra er et daglig syn.

- Har jobbet mot dette

- Larvik var favoritter før finalen, men vi klarte å sette forsvaret vårt og lyktes bra i angrep. Men Larviks spillere har allerede altfor mange medaljer, så det er ikke noe synd på dem, sier Katarina Bulatovic.

- Vi har jobbet mot denne gullmedaljen fra starten av sesongen. Vi har trodd på det i våre hjerter, og heldigvis lyktes vi, sier hun.

To på rad

Bulatovic spilte Champions League-finale i fjor også. Da var hun med å senke nettopp Buducnost som Györ-spiller sammen med Katrine Lunde og Heidi Løke.

- I år er jeg glad for at Buducnost og jeg klarte det sammen. Nå har jeg to fra to finaler. Er ikke det bra, sier hun til Dagbladet – og setter tenna  i gullmedaljen som henger rundt halsen.

Sunday, May 10th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments