Fant flaskepost sendt fra Norge for 11 år siden. I går kveld meldte Herman seg

Sara Hoffmann, hennes barn Alma (8) og Svante (9) og hunden Bruno har funnet en flaskepost fra en norsk gutt som heter Herman. Brevet i flasken er datert 22. mai 2004. Herman skriver at han er ni år gammel og at han liker å hoppe trampoline.

Den svenske familien var ute på en båttur da flaskeposten ble funnet mellom noen steiner i skjærgården ved Hunnebostrand. Den hadde ligget slik til at papiret ikke var ødelagt av vannet. Det var første gangen Alma og Svante fant en ekte flaskepost. I dag er det tre år siden, men det var i går de bestemte seg for å legge ut en melding om funnet på Facebook.

I går skrev avisa GT om denne saken etter at den hadde blitt delt 7000 ganger på Facebook. Hennes barn vil så gjerne få treffe Herman som skrev flaskeposten i 2004.

- Flere har tatt kontakt

Sara Hoffmann sier til Dagbladet at hun har fått henvendelser fra tre nordmenn som skriver at de heter Herman og at de må være den rette som har sendt flaskeposten. I tillegg har moren til en som heter Herman tatt kontakt med henne på Facebook. Hun har fått mest tillit til at det må være Herman Andreas Brunbäck Larsen fra Fredrikstad.

- Det stemmer. Jeg har kommunisert med henne på Facebook. Jeg er født 14. desember 1994 og er 20 år gammel i dag. Vi fikk en trampoline året før og den var mye i bruk. Jeg husker ikke hva jeg skrev i denne flaskeposten, men jeg husker godt at jeg sendte den ut fra hytta vår i Tjörn Orust som ligger litt nord for Göteborg. Den må ha drevet nordover til Hunnebostrand, sier Herman Andreas Brünback Larsen.

Han bor i Fredrikstad, men studerer for tida i England for å bli elektroingeniør.

Gleder seg til et møte

- Dette er veldig morsomt. Vi har ledd mye av dette her hjemme i Fredrikstad i dag. Jeg møter dem gjerne. Vi kan stoppe i Hunnebostrand neste gang vi skal til hytta vår i Tjörn Orust. Jeg gleder meg til det, sier Herman Andreas Brunbäck Larsen.

Dette er jätteroligt. Vi vil så gjerne treffe Herman. Nå kan det bli til virkelighet. Vi er så imponert over alle som var interessert i dette på Facebook. Det eneste vi visste var at han var 20 år gammel i dag og at han likte å hoppe trampoline i 2004. Det ser nå ut for at vi har oppnådd akkurat det vi ønsket ved å legge ut denne meldingen. Vi tror vi har funnet den rette Herman og vi kan få møte ham. Så fantastisk, sier Sara Hoffmann.

Wednesday, July 29th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments