Familien raser mot snik-fotografering av Bobbi Kristina: Skal sørge for at du blir avslørt

(Dagbladet): Bobbi Kristina Brown (22), den avdøde popstjerna Whitney Houstons datter, ble funnet livløs i et badekar i januar.

Siden har det vært relativt stille omkring tilstanden hennes, men ifølge amerikanske medier har hun ligget i respirator siden hendelsen.

Seint i juni kom familien med en uttalelse om at tilstanden hennes fortsatt forverrer seg. Hun ble flytta til et pleiehjem, og familien uttalte da at alt «er i Guds hender nå».

- Du skal avsløres

Bobbi Kristina får ikke være i fred. Media har spekulert mye i tilstanden hennes, da familien har vært tause. Nå har derimot flere uttalt seg, i forbindelse med et bilde av stjernedattera som forsøkes å bli solgt til media.

Det var jentas tante, Leola Brown, som først brøt tausheten.

På Facebook skrev hun et langt og opphetet innlegg, hvor hun ga klar beskjed om hva hun mente om situasjonen.

- «Nå skal dere høre her! Du tok det bildet og tror du skal få penger for det, og at det skal være det. Men gjett hva?! Jeg skal alene, om ingen andre gjør det, sørge for at du blir avslørt! Tro du meg.»

Hun skriver videre at hun er i ferd med å skaffe seg oversikt over alle som har besøkt Bobbi Kristina, og at alle må ta en løgndetektortest.

- Vil ha rettferdighet

Bildet det er snakk om skal være tatt av en fjern slektning, og ifølge Entertainment Tonight prøver fotosnapperen å få solgt bilde til summen av 100.000 dollar.

De har selv blitt tilbudt bildet, men takket nei. Ifølge Daily Mail er 22-åringen avbildet i senga, med en slektning stående over henne.

Da Bobbi Brown, Bobbi Kristinas far var på flyplassen i Los Angeles nylig, stoppet det amerikanske sladdernettstedet TMZ ham for en prat.

Brown var åpenbart preget av hendelsen, og fortalte det nettstedets reporter at han vil ha fred.

- Alt vi vil ha nå er rettferdighet, fortalte han før han satte seg inn i en bil og forlot stedet.

Monday, July 6th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments