Dokumentere mammalivet: Dette er virkeligheten

Mange liker å vise frem sine pene og rene barn, perfekte hjem og trente yummy mummy kropper på Facebook, men for de fleste småbarnsforeldre er ikke virkeligheten alltid sånn.

Det å ha små barn innebærer også stadige klesskift, haugevis av klesvask, minimalt med søvn og alt for liten tid til trening.

LES OGSÅ: – Mange har en mening om hvordan jeg oppdrar barna mine!

Fotograferer hverdagsrotet

Dette fant den amerikanske fotografen Anna Angenend (23) ut da hun for to år siden ble mor til lille Mia. Som hjemmeværende mamma oppdaget hun raskt at det å være sammen med en smårolling hele dagen ikke alltid er like glamorøst som mange gir inntrykk av.

mamma, foreldre, egentid, hjemme seg barn, mamma, foreldre, egentid, hjemme seg barn,
NÅR MAN TRENGER LITT EGENTID: Å gjemme seg i et par minutter er for mange småbarnsmødre ren luksus! Anna Angenend Photography

Inspirert av sin kaotiske hverdag begynte hun å lage fotoserien «Mom Life», hvor hun iscenesetter typiske rotete situasjoner med seg selv og datteren.

Etter at hun begynte å dele disse bildene på nettet, har de gått sin seiersgang i sosiale medier. Mange av hennes klienter har også bedt om at hun tar lignende fotografier av deres familier.

LES OGSÅ: Lei av glansbildene folk viser frem på Facebook?

shopping, mamma, bil, barn, jenteshopping, mamma, bil, barn, jente
BALANSERINGSAKT: Småbarnsmødre på shopping kan få til det meste! Anna Angenend Photography

Kommer til å savne rotet

Men leketøykaos, hauger av skittentøy og nesten ingen egentid til tross; Anna sier hun aldri ville vært det foruten.

– Fotoserien har blitt en måte for meg å le og sette pris på alle de mindre perfekte og rotete øyeblikkene. Det vil ikke ta lang tid før huset mitt ikke lengre er dekket av klebrige fingeravtrykk og det kommer til å gjøre meg trist, sier hun til Huffington Post.

LES OGSÅ: Disse foreldrene deler litt for mye!

rotete, barn, familie, fotografi, småbarnsmamma, småbarnsforeldre, foreldre, hverdagslivetrotete, barn, familie, fotografi, småbarnsmamma, småbarnsforeldre, foreldre, hverdagslivet
KREATIV MAMMA: Det kan fort bli mye rot når man skal lage noe sammen med de små, men det er verdt det, mener Anna. Anna Angenend Photography

Friday, May 1st, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments