Disse deltar i «Hver gang vi møtes»: – Det gjelder å ikke drikke så mye

MOSS (Dagbladet): Innspillinga av musikkprogrammet «Hver gang vi møtes» – der et knippe norske artister skal tolke hverandres låter -  startet på Vestre Kjærnes Gård i Moss i dag.

Selv om programmet er inne i sin femte runde, er det ikke mangel på gode navn:

I år er det Wenche Myhre (68), Jørn Hoel (58), Henning Kvitnes (57), Eva Weel Skram (29), Unni Wilhelmsen (44), Ravi (39) og Admiral P (33) som skal hylle – og bli hyllet.

Rørt og spent

Dagbladet møter dem ved gården timer før opptak. Wenche Myhre, den eldste i gruppa, mener det er på tide at hun tar del i det populære TV 2-programmet.

- Jeg sa nei de første åra, men nå er konseptet veletablert og jeg tenker at tiden er inne. Nå hopper jeg i det med sjel og lyst, og gleder meg enormt. Jeg har pugget som en gal i hele sommer, sier hun.

Den folkekjære 68-åringen gruer seg verken til å tolke de andres verk, eller til å snakke om seg selv på tv. Men å høre sine egne låter i ny drakt er hun heller usikker på.

- Jeg vet faktisk ikke hva jeg kommer til å føle. Jeg har jo sunget disse låtene i alle år, og bært dem med meg. Jeg blir nok både rørt og spent.

- Jeg blir ikke den verste

Følelsesladde øyeblikk er som regel en del av pakka i «Hver gang vi møtes». Ti innspillingsdager med lite søvn og et tett program, gjør ofte at følelsene tar overhånd.

Unni Wilhelmsen tror ikke seerne får se henne gråte på tv.

- Jeg blir ikke den verste der, jeg er ganske standhaftig på sånt. Det gjelder å ikke drikke så mye vin, så går det bra, sier hun og ler.

Jørn Hoel er derimot mer bekymra:

- Jeg er veldig lettrørt – det kommer med alderen. Selv om jeg ennå kjenner på en forutværende macho-aktig følelse, og ikke har lyst til å grine på tv, så er det akkurat det som kommer til å skje, sier Hoel.

Ukontrollerbar

Mens Ravi, eller Ivar Christian Johansen som han egentlig heter, forklarer at han ikke har grått skikkelig siden 2002, er Eva Weel Skram i sterk tvil om tårene vil trille eller ei.

- Jeg er sånn som griner av tv-reklamer, men samtidig gråt jeg ikke i bryllupet mitt. Jeg er litt ukontrollerbar, så jeg aner ikke, sier hun.

Weel Skram, som først gjorde seg bemerka gjennom «Idol» for ti år siden, har planlagt oppholdet godt.

- Jeg har nærmest skrevet en novelle om hver låt jeg skal synge, og satt meg inn i hver minste detalj. Jeg har til og med planlagt hva jeg skal ha på meg hver dag, så det er ordna, sier hun og ler.

Deltakerne i «Hver gang vi møtes» er kjent for å by på seg selv, og deler gjerne øyeblikk fra karrieren som kanskje aldri før har vært kjent.

29-åringen mener det er viktig å ikke sensurere seg selv.

- Jeg har psyka meg litt opp. Jeg har vært ganske hemmelighetsfull om ting og tang, men når jeg først er med på dette vil jeg ikke holde tilbake, sier hun.

- Brekker låtene i småbiter

Henning Kvitnes er ikke bekymret for den biten. 

- Det er ikke noe farlig som har skjedd med meg, så det går nok fint. Jeg er helt avslappa, sier han, og legger til at han håper de andre deltakerne brekker låtene hans «i småbiter og bygger dem opp på nytt».

- Det regner jeg også med, humrer han.

Admiral P, hvis egentlige navn er Philip Boardman, er svært spent på hvordan de andre vil tolke hans karakteristiske låter.

- Det blir veldig spennende. Og så håper jeg de andre liker det jeg gjør, sier han.

- Men jeg håper det ikke blir noe sipping. Eller, det som skjer, det skjer, legger han til.

«Hver gang vi møtes» vises på TV 2 neste år.

Tuesday, August 25th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments