- Det var en vanvittig stor overgang

• Freiburg – Eintracht Frankfurt 4-1

(Dagbladet): Like før julefreden senket seg – signerte Mats Møller Dæhli (19) for Freiburg.

I dag kunne nordmannen fått sin offisielle debut for den tyske klubben da Bundesligaen startet etter en vinterpause.

Den norske 19-åringen var forespeilet et innhopp i dagens kamp etter å ha vist gode takter på treningsleir i Spania, men et uforutsett bytte etter en skade  gjorde at debuten må utsettes.

Viktig seier
Selvfølgelig en liten skuffelse, men Dæhli stresser ikke etter å ha sett sine nye lagkamerater slå Frankfurt 4-1 fra benken:

- Jeg ville gjerne innpå banen,  men det kommer mange flere sjanser. Jeg stresser ikke, det er mange kamper som kommer i tida framover, sier Dæhli til Dagbladet.

Fra benken fikk han se de nye lagkamerater kjøre over Eintracht Frankfurt etter de fikk en kalddusj i kampens første minutt.   Dagbladets fotballekspert Morten Pedersen satt på tribunen og mener at 19-åringen har funnet seg den riktige klubben.

- Det var ekstremt viktig seier, og i den andre omgangen spilte vi veldig god fotball som jeg tror kan passe meg veldig godt, sier Dæhli.

Freiburg bykset fra jumboplassen til 13.plass i ligaen etter de tre poengene var innkassert.

Tung treningsleir

Dagens Bundesliga-kamp var den første etter vinterpausen. Møller Dæhli var i Oslo fram til 7.januar – da dro han på treningsleir med sin nye klubb i Spania.

Lærerikt, er lysluggens dom:

- Det har vært hard trening og en vanvittig stor overgang i forhold til treningene før, men det er det jeg liker. Det er gøy, sier Dæhli.

Og med seg til Tyskland har han fått gode opplevelser og indikasjoner om spilletid i tida som kommer:

Sunday, February 1st, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments