- Det er noe jeg aldri har lagt skjul på, og det er at jeg elsker ham

(Dagbladet): Kveldens Champions League-oppgjør handlet igjen mye om Zlatan Ibrahimovic og José Mourinho.

At de to har et spesielt bånd, ble enda tydeligere etter kveldens 1-1-kamp i Paris mellom PSG og Chelsea.

Etter kampen kunne man se hvordan Mourinho og Zlatan tok en liten prat ute på gressmatta.

Til tross for at bildene tydelig viser at den svenske 33-åringen forsøkte å komme seg unna samtalen etterhvert, hadde han bare gode ord å si om Chelsea-sjefen til Viasat.

Minnene fra deres tid sammen i Inter sitter tydeligvis godt i minne hos Zlatan. Tidligere har svensken skrevet i sin biografi at han er villig til å dø for portugiseren.

- Vi hadde en fantastisk periode sammen. Synd den var så kort, det er sånn som skjer. Han har gjort det fantastisk bra, det har jeg også gjort. Han er en stor trener og var en stor spiller, sier Zlatan Ibrahimovic til Viasat etter kampen.

Mourinho på sin side, snakket i enda større ordlag om svensken.

- Vi hadde en kort prat før kampen, og en kort en samtale etter. Det er aldri noe jeg har lagt skjul på, og det er at jeg elsker ham. Noen folk tar feil av hva slags fyr han er, han er fantastisk, sier José Mourinho.

Zlatan Ibrahimovic har aldri greid å score mot Mourinho, noe han heller ikke lykkes med i kveld.

Det har flere ganger vært spekulert i om 33-åringen vil gjenforenes med Chelsea-manageren når kontrakten hans går ut med PSG. Det ønsket ikke spilleren å svare på etter kveldens kamp.

- Jeg trives bra her. Jeg har ett år igjen av kontrakten, deretter får vi se hva som skjer, smilte Zlatan lurt til Viasat-reporteren.

Wednesday, February 18th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments