Derfor mener Liverpool-redaktøren det er greit at Gerrard gir seg

(Dagbladet): Steven Gerrard gir seg i Liverpool etter sesongen.

Nyheten om at 34-åringen skal ha gitt klubbledelsen beskjed om at han ser seg om etter en ny klubb, sprakk i går kveld.

Trolig vil Gerrard prøve seg på andre siden av Atlanterhavet – og skal i respekt for Liverpool ikke ønske å gå til en annen engelsk klubb.

Det at kapteinen gir seg etter sesongen, er helt greit, mener redaktør i liverpool.no, Torbjørn Flatin.

- Jeg har litt blanda følelser. Jeg føler, for å være ærlig, at det er et greit tidspunkt å gi seg på, alt tar slutt en gang. Det kan være en ålreit løsning å gjøre det nå, sier Flatin til Dagbladet.

Siden veteranen nå trenger nå mer pause mellom kampene for å prestere, er tidspunktet greit, mener Flatin.

- Det er ikke tvil om at han er på hell som spiller. Per i dag forsvarer han å ha en plass på laget, men det er av og til litt trist å se at en så fantastisk spiller ikke greier å prestere slik han helt sikkert selv ønsker, sier Flatin – som mener det ikke hadde vært riktig om at Gerrard hadde blitt noen sesonger til og hadde fått spilletid på grunn av navnet.

Også de engelske avisene deler de Flatins mening.

- Det er trolig beste for alle i Liverpool at han heller huskes for hva han var, enn å få framtida svertet av usikkerheten, skriver engelske Guardian.

Redaktøren i liverpool.no tror verken forholdet til manager Brendan Rodgers eller supporterne har vært avgjørende når 34-åringen har bestemt seg for å gi seg i klubben.

- Steven Gerrard er en fornuftig mann og har vært i fotballen lenge. Det at han nå har kommet i en situasjon hvor han får mindre spilletid og må ha mer pause i mellom, det tror jeg han ser sjøl. Jeg tror det helt og holdent er hans egen avgjørelse, som heller ikke har noe med penger å gjøre, sier Flatin.

- Samtidig er det spesielt, for jeg mener med hånda på hjertet at det er den beste spilleren Liverpool har hatt, legger han til.

Friday, January 2nd, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments