Derfor forsvant Kardashian-broren ut av rampelyset

(Dagbladet): Han har alltid stått i skyggen av sine berømte søstre.

På ett punkt var imidlertid Rob Kardashian (28) et velkjent ansikt i rampelyset, og var framtredende både i familiens egen suksesserie «Keeping Up with the Kardashians», i tillegg til at han har vært med på «Skal vi danse». 

De siste åra har Kim Kardashians lillebror imidlertid trukket seg tilbake fra offentligheten, og mens resten av hans familie får skinne i beste sendetid i USA, har fansen lurt på hvor det har blitt av 28-åringen.

Droppet søsterens bryllup

Det skapte blant annet store overskrifter da han reiste hjem fra bryllupet til søsteren Kim Kardashian (34) og Kanye West (37) i mai, før seremonien i det hele tatt hadde startet.

Spekulasjonene rundt hva som hadde hendt ville ikke ta slutt i sladrepressen, men gjennom familiens egen reality-serie har man senere fått vite at Rob Kardashian har slitt med sosial angst og depresjon, ifølge hans mor og søsken. 

Khloé Kardashian (30), som alltid har hatt et nært bånd til lillebroren, har gått ut en rekke ganger og uttrykt bekymring overfor Rob. 

- Det siste året har Rob blitt veldig innadvendt og har en form for sosial angst. Han er definitivt ikke på sitt lykkeligste, har hun sagt til WonderWall, ifølge Daily Mail.

Får støtte av familien

28-åringen har også forklart at det har hatt det tøft etter at han har gått opp endel i vekt de siste åra.

I sosiale medier dukker det stadig opp bilder av Rob på søstrenes profiler, der de prøver å vise sin støtte til ham. 

- Min bestevenn, mitt hjerte, min bror, skriver Kylie Jenner på sin Instagram-profil, hvor hun har vedlagt et bilde av ham.

Rob har gitt uttrykk for at han ikke ønsker å være en del av familiens realityserie, og går dermed også glipp av store pengesummer. 

Vil gå sin egen vei

Samtidig som 28-åringen har distansert seg selv fra både offentlighet og familien, har han prøvd å stå på egne ben, der han blant annet har lansert en egen sokkekolleksjon. 

I et intervju med Racked i 2012 forklarte Rob at han trives med å være selvstendig.

- Det er utfordrende, men veldig givende. Dette er det jeg ønsker å gjøre, og det har på en måte blitt min egen greie, sa han ifølge Business Insider

Intriger

Han har tidligere vært aktiv i sosiale medier, men på sin egen Instagram-profil har stjerna i senere tid slettet alt av innhold.

Gjennom serien har man kunne se søskenflokkens mor, Kris Jenner, iherdig prøve ut ulike metoder i et forsøk på å hjelpe sønnen. 

Like mange ganger har det oppstått krangler og intriger, som ender med at Rob ikke vil ta imot hjelpen har får tilbud om.

Hvorvidt den eneste gutten i søskenflokken vil returnere til serien i framtida, er fortsatt usikkert. 

I disse dager sendes imidlertid sesong ti av «Keeping Up with the Kardashians» på TV, hvor han ikke er medvirkende.

Friday, April 24th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments