Derfor ble Sandra Lyng Haugen sengeliggende etter dansetrening

Fredag kveld hadde «Mitt Dansecrew» premiere på TV 2, der åtte norske kjendiser skal «breake» seg til topps med hvert sitt proffe dansecrew.

Sanger og «Idol Jr.»-dommer Sandra Lyng Haugen (27) var i ekstase etter å ha debutert i Stian Blipps nye danseprogram.

– Jeg har gått ut på en scene og gjort ting jeg ikke kan. Det føles helt utrolig, og jeg hadde ikke trodd jeg skulle klare det. Crewet er helt fantastisk, fortalte «Electric City»-sangeren til Se og Hør.

- Lite tid sammen

27-åringens kjæreste, elektronikaartist Martin Bjercke (26), hadde ikke anledning til å være til stede under direktesendingen.

- Kjæresten min Martin dro hjem til Los Angeles i går. Han har vært hjemme i jula, men siden jeg trente lille julaften, i romjula og første nyttårsdag, ble det ikke så mye tid sammen. Han og fire av vennene mine samlet seg i L.A. og så på showet sammen. Det betyr mye for meg, sier Haugen til Se og Hør.

Artisten legger ikke skjul på at den tidkrevende og intense dansetreningen med crewet har gått utover mer enn tiden med kjæresten.

– Vi trener cirka fire timer daglig, og kroppen min har ikke reagert bra på det. Jeg har hatt låsning i ryggen, og da måtte jeg stå over trening i en uke. Da lå jeg mest i sengen.

- Det ble et sjokk for kroppen å gå fra to timer trening i uka til fire timer dagen. I dag var jeg også veldig skadd i nakken, men jeg fikk behandling for det, avslører den energiske popsangeren overfor Se og Hør.

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments