Den prostituerte kvinnen drepte mulig seriemorder. I lomma hans fant politiet en «drapsliste»


(Dagbladet): En kvinnelig prostituert i West Virginia i USA skjøt og drepte i midten av juli en mann politiet nå mistenker får å stå bak en rekke drap på sexarbeidere.

I lomma hans fant de nemlig det de omtaler som en «drapsliste», og i bilen hans lå det en rekke våpen samt rengjøringsutstyr.

- Visste at han var der for å drepe meg

Mannen, som blir identifisert som den 45 år gamle Neal Falls, skal ha tatt kontakt med kvinnen via hennes eskorte-anonse på nettet, men han ble raskt voldelig etter at han dukket opp i leiligheten hennes. Det skriver BBC.

Under håndgemenget som oppsto, fikk kvinnen takk i pistolen til Falls og skjøt ham.

- Jeg visste at han var der for å drepe meg, skal kvinnen, som ikke ble identifisert, ha sagt til en lokal tv-kanal.

- Jeg skjønte at han allerede hadde gjort noe, fordi han sa flere ganger at han kom til å bli sittende lenge i fengsel. Det var da jeg visste at han ville drepe meg, sa hun.

«Drapsliste»

Kvinnens historie ble heller ikke svekket av det politiet fant i bagasjerommet på mannens bil. Der lå det en rekke økser, flere kniver, ei slegge, en spade, en machete og søppelsekker.

I tillegg fant de altså tidligere nevnte «drapsliste» i lomma hans. Her sto navnene på ti kvinner som alle var i live da politiet ringte dem opp.

Politiet ser nå også på muligheten for at Falls står bak flere mord på prostituerte.

Fra 2000 til 2007 bodde han i Henderson, Nevada. I samme tidsrom ble levningene etter tre kvinner funnet langs landeveier i delstaten. En fjerde prostituert ble meldt savnet, men aldri funnet.

Nylig har fire kvinner blitt drept og to er fortsatt savnet i Chillicothe i delstaten Ohia. Dette er bare to timer unna Charleston der Falls ble drept.

Tuesday, July 28th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments