- De to mennene som er siktet for å ha drept Lisa (17), er brødre


BLOMBERG (Dagbladet): De to drapssiktede er brødre, og den siktede kvinnen er gift med en av de to, ifølge Expressen

De to brødrene skal være 31 og 35 år gamle, og kvinnen er 34 år, ifølge den svenske avisa. De tre ble pågrepet fredag, etter at organisasjonen Missing People møtte dem og fattet mistanke mens Lisa fortsatt var savnet. 

Forsvarerne har munnkurv

De tre som forsvarer de siktede, har fått munnkurv, opplyser de til avisa. Det er derfor ikke kjent hvordan de tre forholder seg til siktelsene. 

Det har søndag gått en uke siden Lisa Holm forsvant etter å ha sendt faren sin en melding om at hun skulle kjøre hjem fra jobb. Da hun aldri kom hjem, kjørte faren til kafeen og fant datterens scooter, men ikke Lisa. 

I scooteren sto nøkkelen fortsatt i tenningen.

Fem døgn seinere, fredag, ble Lisa funnet død. Politiet mener de to brødrene har drept henne, og at kona til den ene har vært med på å skjule forbrytelsen. 

Munnbind og spader

Fortsatt pågår etterforskningen for fullt. I formiddag tok politiets krimteknikere på seg munnbind og heldekkende drakter, og begynte å grave inne i låven der Lisas hanske ble funnet søndag kveld, etter at hun ble meldt savnet. 

Deretter, i 16-tida sperret politiet av ytterligere ett hus, bare noen hundre meter unna kafeen der Lisa Holm jobbet.

De to brødrene er sesongarbeidere fra Lithauen, og skal ha vært i Sverige om sommeren i en årreke. Låven de restaurerer taket på, ligger rett over veien fra der Lisa jobbet før hun forlot kafeen søndag kveld. 

Fullsatt kirke

Se video i denne saken. 

Fredag kveld 17-åringen funnet død. I kveld minnet en fullsatt kirke Lisa i hjembyen, og hele skoleklassen kom sammen for å tenne lys for sin avdøde klassevenninne. 

LES OGSÅ: «En stor, veltrent politimann sitter og rister og gråter bak et uthus»

Sunday, June 14th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments