- De har noen spillere som er mer interessert i å ta selfier og vise fram sixpacken


16.00: Arsenal – Chelsea

(Dagbladet): Arsenal har muligheten til å vinne årets første trofe allerede i dag. 16.00 spiller de Community Shield mot regjerende ligamester Chelsea.

Dagens oppgjør blir The Gunners siste før ligastarten om ei uke, og London-laget spådd en lysende sesong.

Petr Cech er hentet fra dagens motstander Chelsea, og flere har ment at tsjekkeren er den siste brikken Arsène Wenger har manglet for å kunne kjempe om ligagull.

Selfier

I sesongoppkjøring har laget fra Nord-London imponert.

- Arsenal har en del veldig gode spillere. Typer som bretter opp ermene, sier Roy Keane, ifølge den irske avisa Sunday World.

Den tidligere Manchester United-kapteinen er nå assisterende trener for Irlands landslag. Keane er kjent som en tilhenger av den gamle skolen, og selv om han mener Arsenal har et godt lag nå, tror han ikke de vil nå helt opp. Grunnen er at fokuset er på feil områder.

- De har én eller to spillere som er mer interessert i å ta selfier og vise fram sixpacken. Det er spillere som liker å bli avbildet hver eneste dag. Hvert år blir vi fortalt at Arsenal er en tittelkandidat, men i stedet for å tenke på Premier League, handler det om hvordan kroppen deres ser ut og at sveisen er fin framfor å vinne kamper, sier iren.

En rekke Arsenal-spillere er svært aktive i sosiale medier. Ofte er kameraet kjapt oppe i garderoben etter seier. Bildet over er hentet fra Mesut Özils Twitter-profil etter borteseieren mot Crystal Palace.

Chelsea-favoritt

43-åringen mener regjerende mester Chelsea er den store favoritten.

- De har den beste sentrallinjen. Thibaut Courtois i mål, John Terry, Eden Hazard. Klarer de å hente John Stones fra Everton blir de veldig vanskelige å slå. Til sjuende og sist vinner Chelsea hvis de viser den samme vinnerviljen som i fjor, sier han.

Sunday, August 2nd, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments