D’Angelo over en time forsinket igjen


(Dagbladet):  R&B-artisten D’Angelo ble over en time forsinket da han i går skulle spille på Skral festival i Grimstad

Publikum ble så frustertert over verdensstjerna at mange svarte med å gå hjem.

Til tross for at artisten var over en time forsinket til dagens konsert på Oslo Fjordfest, holdt publikum seg likevel foran scenen.

Over en time forsinket

Festivalsjef Marius Sommerfeldt forteller til Dagbladet at publikum ikke var nevneverdig prega av «Brown Sugar»-sangerens forseintkomming. Spesielt fordi de hadde tatt sine forhåndsregler.

- Det virket som alle koste seg, og da han først kom på scenen, utbrøt et jubelbrøl fra publikum. Vi hadde hyra inn en DJ, fordi vi fikk med oss hva som skjedde på Skral i går, forteller han.

Han har derimot ingen formening om hvorfor artisten var forsinket.

- Jeg aner ikke hvorfor han var sein. Men jeg fikk inntrykk av at ingen hadde sure miner, og jeg så heller ingen gå sin vei.

Hundrevis forlot området

I går var derimot situasjonen en helt annen.

Agderposten skrev at flere hundre publikummere forlot hovedscenen ved Toffen Gunnufsens nyeste festivalprosjekt Skral etter hvert som forsinkelsen dro ut. Forklaringen på forsinkelsen var simpelthen at D’Angelo ikke kom ut av hotellet til avtalt tid.

- Han kom rett og slett ikke ut av hotellet. Bilen sto på utsiden og ventet. Så enkelt er det, fortalte bookingsjef Toffen Gunnufsen til Agderposten.

D’Angelos album «Black Messiah» fikk forrykende kritikker av anmelderne i fjor, og nådde en femteplass på albumlistene i USA. Artisten, hvis egentlige navn er Michael Eugene Archer, debuterte så langt tilbake som i 1995 med plata «Brown Suger».

Drevne Quart-eksperter snakker fremdeles i lovord om konserten han holdt på festivalen i 2000.

Thursday, July 16th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments