Christian hylles over hele verden etter å ha hjulpet denne eldre mannen


«Jeg vil virkelig at denne fyren skal få noe anerkjennelse fra jobben sin, så hvis dette ga deg litt mer tro på menneskeheten, VÆR SÅ SNILL og del! Gode mennesker finnes fortsatt»

Slik avslutter Samantha-Jeyne Brady sitt Facebook-innlegg fredag kveld. Tre og en halv dag seinere har hun fått 285 000 tomler på innlegget, og 76 000 har delt det.

Ble rørt

23 år gamle Brady jobbet i Jons Fish Bar på motsatt side av Aldi, ifølge Bolton News som tidligere har omtalt saken. Hun ble såpass rørt av det hun så at hun spurte om hun kunne ta bilde og laste det opp på Facebook.

«Må dele dette, mens vi jobbet tidligere så vi denne bra fyren følge en liten gammel mann hjem. Han var ikke veldig bevegelig eller rask, men Christian gikk tålmodig og sakte ved siden av ham, og pratet med ham og bar posen hans. Det var nydelig å se på, og det så ut som om de hadde en fin prat mens de gikk. High five til Aldi for å la ham gjøre det, og high five til Christian fra Aldi i Horwich for hans oppofrende,  omtenksomme handling!» skrev hun.

Voldsom tilbakemelding

18 år gamle Christian Trouesdale går på college i Bolton i Nord-England og er litt sjenert over all oppmerksomheten.

- Jeg spurte sjefen min om jeg fikk lov og han sa det var det riktige å gjøre, sier Christian Trouesdale selv til Bolton News.

Han forteller han ikke har tid til å svare på alle meldingene han har fått.

- En kvinne fra USA skrev på veggen min at hun skulle ønske det fantes flere som meg i landet, det har vært helt fantastisk», sier han.

- Fantastiske kommentarer

Brady som la det på Facebook er også overveldet.

- Jeg hadde ikke trodd det skulle nå et såpass stort publikum, men kommentarene til Christian, foreldrene hans og Aldi, har vært fantastiske», sier hun til avisa.

Tuesday, April 28th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments