Bruce Jenners ekskone: Hadde han fortalt om kjønnsproblemet, ville jeg ikke gifta meg med ham

(Dagbladet): I helga ble det mye omtalte intervjuet Bruce Jenner (65) har gjort med programleder Diane Sawyer sendt på amerikansk TV.

Der ble det amerikanske medier lenge har spekulert i bekreftet: Jenner identifiserer seg som kvinne.

- Folk ser på meg annerledes. De ser på meg som en macho-mann. Men den kvinnelige siden er en del av meg. Det er den jeg er. Jeg ble ikke født sånn, jeg har alle de mannlige delene. Vi er annerledes, men vi identifiserer oss som kvinner. Det er vanskelig for meg å si fordi jeg ikke vil skuffe noen, sier han i intervjuet.

- Det er noe jeg må fortelle deg

Brenner, som først ble kjent for amerikanerne på grunn av sine verdensrekorder innen tikamp, har tre ekteskap bak seg.

Det er hans siste ekteskap han har fått mest oppmerksomhet for i det siste, nemlig ekteskapet med Kris Jenner, Kim Kardashians mor. De har barna Kylie og Kendall Jenner sammen.

Han har også to barn med både sin første kone, Chrystie Crownover, og to barn med sin andre kone, Linda Thompson (64).

Ifølge Linda Thompson har Jenner lenge hatt lyst til å leve som kvinne. I et essay hun har skrevet for Huffington Post skriver hun om hvordan hun og Jenner ble et par. Hun skriver også om hvorfor paret separerte seg.

- Bruce kom til meg en dag, med et veldig dystert ansiktsuttrykk, og sa: «Det er noe jeg bare må fortelle deg, noe du må vite», skriver hun, og fortsetter:

- Jeg trodde han skulle si at han hadde hatt en affære. Men det var ikke det han skulle si til meg. Bruce fortalte meg at han identifserte seg som en kvinne.

- Ville ikke ha giftet meg med ham

Thompson skriver at selv om paret var gift, og da hadde fått sønnene Brody og Brandon sammen, hadde hun aldri tenkt at ektemannen ikke identifiserte seg som en mann.

Hun skriver også at hun ikke hadde giftet seg med ham om hun hadde visst om det på forhånd.

- Hvis Bruce hadde fortalt meg om hans kjønnsproblem da vi startet å få et romantisk forhold, ville jeg ikke ha giftet meg med ham, skriver hun, og fortsetter:

- Så enkelt er det. Men når jeg ser tilbake på det takker jeg Gud, universet og Bruce for at jeg ikke visste det, og at Bruce har spilt den rollen han har gjort i livet mitt.

Tuesday, April 28th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments