Blir medeiere i luksusbåt i Nord-Norge: De måtte ut med en kjempestor sum

(Dagbladet): NRK-kjendis Anne Lindmo og ektemannen hennes Hans Christian Lindmo blir medeiere i den luksuriøse spa- og skibåten «Vulkana».

Det bekrefter primus motor bak prosjektet og eier av båten, Erlend Mogård-Larsen, til Dagbladet. Det var Avisa Nordland som først omtalte saken.

- Måtte betale masse

- Det kan jeg bekrefte. Det er en kjemperessurs for oss, sier han, og legger til:

- De elsker å bade, de elsker havet, og de elsker gamle vakre båter som sklir ned langs den nordnorske kyst.

- Hvor mye måtte de betale for å komme inn på eiersiden?

- Det er konfedensielt. Men de betalte masse, de måtte ut med en kjempestor sum, sier han.

Ekteparet har kjøpt en andel på 30 prosent gjennom selskapet Brask og Bram AS, ifølge Avisa Nordland.

- Først og fremst gøy

Anne Lindmo sier til Dagbladet at hun og mannen kjenner Mogård-Larsen fra før av, og at det er derfor de har valgt å bli med på prosjektet. Hans Christian Lindmo er blant annet med i styret i by:Larm, som også Mogård-Larsen er en del av.

- For oss er «Vulkana»-prosjektet først og fremst gøy. Det er spennende å være med og bygge opp en unik liten reiselivsbedrift, og i tillegg er dette en unik båt som har gitt oss vanvittige turopplevelser i den nordnorske naturen, både sommer og vinter, skriver hun i en mail til Dagbladet.

Hun forklarer at familien er mye på tur, og at de er glade i båtliv.

- Med «Vulkana» kommer vi inn i den aller vakreste og villeste naturen i verden. Hasse har tatt kystskippereksamen og tar sikte på å bli kaptein, vi har begge to vært med på flere turer som mannskap og vertskap, det er en perfekt avkobling fra jobbene vi ellers driver med, skriver hun, og legger til:

- I sommer skal vi ta med «Vulkana» ned til Stokkøya, som er vårt favorittsted på Fosen – vi gleder oss til det som blir vår foreløpig lengste tokt. Neste mål er Svalbard!

Luksus-båt

Båten var opprinnelig en fiskeskøyte, som nå er omgjort til en luksus-spabåt for turister. I tillegg til å ha soveplasser til tolv personer, har den også en restaurant, en badestamp på dekket, vedfyrt sauna med panoramavindu, tyrkisk hammam med dampbadstu og japansk zen-lounge.

Det var Erlend Mogård-Larsen som kjøpte den gamle fiskeskøyta og startet på prosjektet med å gjøre den om til en spabåt. Han har flere roller i norsk kulturliv, blant annet i Trænafestivalen, by:Larm, Slottsfjellfestivalen, Rakettnatt og sto også bak kunstprosjektet SALT på Sandhornøya i Gildeskål.

Thursday, May 28th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments