Atlético-spillerne kokte over: – Det er en småskammelig kveld

Neymar slo tilbake og satte inn 1-1 etter ni minutter – en kontring det luktet svidd av og som koster milliarder. Messi fant Luis Suarez – som sendte Neymar alene med keeper.

Der var brasilianeren iskald.

Videre scoret Raul Garcia for Atlético Madrid på straffe – før et selvmål av Miranda og scoring av Neymar sørget for at Barcelona leder 3-2 til pause.

Det siste målet var omdiskutert – for før Barcelona kontret inn 2-3 følte Atlético seg snytt for straffespark da Raul Garcia banket ballen i armen på Jordi Alba.

Kokte over

Det var hett på banen da spillerne gikk av banen til hvilen på grunn av det omdiskuterte målet.

Først ble det heftige diskusjoner mellom de to lagenes spillere, før det kokte helt over:

Torres slo  til Neymar i skuldra – før Atleticos kaptein Gabi ble utvist etter å ha protestert og sjikanert mot dommeren på vei inn i garderoben.

Dermed måtte Atlético spilte resten av kampen med ti mann på banen.

Holdt ut

Og den andre omgangen ble – naturlig nok – et aldri så lite antiklimaks.

- Det var et frustrert hjemmelag, sier Bengt Eriksen på C More.

Atlético Madrid måtte ha tre mål – men greide aldri å skape det store presset.

Derimot greide Mario Suarez å få hjemmelagets andre røde kort da han ufint stemplet Lionel Messi like før slutt.