Arsenal-helt har mistet alt og er uteligger: – Vet ikke hva jeg skal gjøre


(Dagbladet): Forrige lørdag var en stor dag for alle med Arsenal-hjerte, da de vant FA-cupfinalen over Aston Villa.

Alle som har en tilknytning til Arsenal nøt den dagen til det fulle. Alle utenom én.

56 år gamle Kenny Sansom er med sine 314 kamper for Arsenal en av klubbens virkelige legender, men finalen fikk han aldri med seg.

I stedet drakk den tidligere Arsenal-kapteinen seg så full at han ikke kan huske finalen. Det forteller Sansom i et intervju med The Mirror.

- Jeg er helt ute av det. Jeg elsker Arsenal, men jeg brydde meg ikke om finalen, sier Sansom, som sier han ikke har noe å lever for lenger, til den engelske avisen.

Uteligger og alkoholiker

Dette er historien om den tragiske skjebnen til en person som ble beundret og idolisert i sin aktive karriere.

Han fikk et stort ansvar som Arsenal-kaptein og gjorde det også skarpt i klubber som Crystal Palace, Newcastle, Queens Park Rangers, Coventry og Everton.

Med flagget på brystet ble det imponerende 83 landskamper for England. Sansom var en klippe på fotballbanen, en man kunne stole på og en som holdt seg unna alkohol til han var godt over 20 år.

Nå er 56-åringen alt annet enn en klippe. Nå er Sansom helt på kjøret. Nå er alkohol det han forsøker å fylle tomrommet med.

Han er uteligger og alkoholiker. Kona har forlatt ham. Og tankene er mange og tunge.

Problemene var han åpen om allerede i 2008 i et brev til Daily Mail. Nå er situasjonen enda verre. Sansom er på bristepunktet.

- Det gjorde så vondt å miste min kone. Hun var så vakker. Jeg har ingen partner lenger. Jeg har ingenting. Jeg eier ingenting. Ikke penger, ikke et hus, ikke en bil. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, sier Sansom til The Mirror.

Får hjelp hos Tony Adams

I intervjuet forteller han at han starter hver dag med å drikke en flaske vin, og at han drikker i utømmelig mengder fordi han aldri har kommet over bruddet med kona.

-  Det er så tungt. Jeg har ingen penger. Jeg har ingenting, gjentar Sansom.

Det som kanskje kan bli redningen er hjelp fra en annen Arsenal-legende, Tony Adams. Han har invitert Sansom på en rehabiliteringsklinikk. Det tilbudet har 56-åringen takket ja til, ifølge The Mirror.

Adams har selv – i likhet med en rekke andre fotballstjerner – slitt med alkoholproblemer, som Dagbladet tidligere har skrevet om.

Monday, June 8th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments