Annie (26) var lei av å få spørsmål om tvilling-jentene var hennes hengte opp lapper med svar


(Dagbladet): Australske Annie Nolan (26) var lei av å få spørsmål fra fremmede om sine to tvillingdøtre Delphine og Cheska, og tok saken i egne hender.

Hun satte seg ned og skrev svarene på spørsmålene hun vanligvis får på to lapper, og festet de opp på tvilling-barnevogna.

På lappene skrev hun:

«Ja, de er mine. Ja, de er tvillinger. Ja, de er jenter, begge to. Nei, de er ikke eneggede. Ja, jeg vet at de ser like ut likevel. Ja, jeg er sikker på at de ikke er eneggede. De ble unnfanget på grunn av sex. De ble født ved keisersnitt. Har du tvillinger i familien din? «Flott». Jeg har ikke tvillinger i familien, helt til nå. Ja, hendene mine er fulle. (Noen ganger med to glass vin, for å klare å komme meg gjennom det.) Ja, trillinger ville vært hardere.»

Møtt med kritikk

Bildet av de to søstrene har nå gått verden rundt. Trebarnsmora har også fått massiv kritikk, der flere har kritisert henne for å være fiendtlig mot andre mennesker. 

- Det er slitsom å svare på de samme spørsmålene hele tida, men det er ikke irriterende. De fleste jeg møter er veldig hyggelige. Lappene var ment som en vits blant venner, en spøk mellom tvillingforeldre, og så tok det helt av, sier hun til det australske morgenshowet «Sunrise».

På sin egen Facebook-side skriver hun at hun aldri gikk rundt ute med lappene festet på barnevogna.

- Jeg har en sønn også, og jeg blir aldri stilt de samme spørsmålene når jeg går ut sammen med ham. Tvillinger ser ut til å åpne for så mange rare spørsmål, sier hun, som driver bloggen Uncanny Annie, i TV-programmet.

- Ikke passende

Hun forklarer at hun blant annet har blitt spurt om hun tenkte på å abortere dem, hun har fått kommentarer om at den ene av dem er penere enn den andre, og hun blir ofte spurt om de er unnfanget ved hjelp av prøverørsbefruktning.

- 99,9 prosent av menneskene jeg møter er hyggelige, men noen kan være slitsomme. Jeg forstår veldig godt at mange tror jeg har fått dem via prøverør, og det er virkelig helt ok å gjøre det, men det er ikke et passende spørsmål å få, sier hun.

Tuesday, July 14th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments