Alle trodde det var over, men her kommer kontrabeskjeden: «Nicole, 22, fra Bournemouth»

(Dagbladet): Den ble tidligere i uka skrevet i en rekke aviser, både her til lands og i utlandet, at den britiske avisa The Sun har gått bort fra bildene av toppløsmodeller på side tre.

De ryktene har avisa nå enkelt tatt livet av med torsdagens utgave hvorde følger opp den gamle tradisjonen som strekker seg helt tilbake til 1970.

- Vil gjerne beklage

I bildeteksten skriver de følgende:

- For å svare på rapportene som har kommet i andre medier, vil vi gjerne gjøre det klart at dette er «Page 3» og dette er et bilde av Nicole, 22, fra Bournemouth.

- Vi vil gjerne beklage på vegne av både trykkede medier og etermedier som har brukt de siste to dagene til å snakke om og skrive om oss.

Leder for avisas pr-avdeling, Dylan Sharpe, sa til nyhetsbyrået AFP på tirsdag at The Sun ikke har kommet med noen klare beskjeder om hva som skal skje med «Page 3».

Samme mann som på mandag var påpasselig med å si at side 3 kommer til å fortsette å være der den alltid har vært – «mellom side to og side fire».

Aktivistene som tidligere i uka jublet for at toppløsbildene omsider var borte fra avisa, tar tilbakeslaget med fatning:

- Det kan se ut som om kampen fortsetter, sier de ifølge nyhetsbyrået.

Utdatert?

Det var britiske The Guardian som tirsdag skrev at side 3-pikene hadde fått mer bekledning enn tidligere. De skrev riktignok også at det skulle være åpnet for muligheten å gå tilbake til den mer lettkledde varianten, men det er lite trolig at det er det som ligger til grunn.

Den varslede endringen kom som en overraskelse på mange, men Rupert Murdoch, som eier avisa, har tidligere kommet med innrømmelser om at han synes innslaget er utdatert.

I november skrev han blant annet følgende på Twitter:

- Jeg synes det er gammeldags, men leserne våre ser ut til å være uenige. Er det ikke slik at vakre unge kvinner er mer attraktive i moteriktige klær? Hva er din mening?

Thursday, January 22nd, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments